• 1400/08/27 - 19:28
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان؛

مرکز واکسیناسیون"شماره ۸" به کار خود پایان داد

مهندس محمد عزیزی فر از پایان کار مرکز واکسیناسیون"شماره ۸" واقع در خیابان مدرس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، مهندس محمد عزیزی فر معاون اجرایی مرکز بهداشت استان قم عصر روز پنج شنبه در گفت و گویی با اشاره به اضافه شدن مراکز خدمات جامع سلامت به طرح واکسیناسیون گفت: از امروز مرکز شماره ۸ واقع در خیابان مدرس، دبیرستان محمدی کاشانی تعطیل شد.

وی تصریح کرد: باتوجه به ادغام واکسیناسیون کرونا در فعالیتهای مراکز و پایگاههای سلامت از یکم آذرماه سال جاری مراکز واکسیناسیون (شماره ۶) واقع در پردیسان، دبیرستان نامجو، مرکز واکسیناسیون(شماره۱۱) واقع در انتهای نوقطار، سالن ورزشی برجعلی زاده و پایگاه خودرویی واقع در بلوار شهید سلیمانی، پارکینگ مصلی نیز به کار خود پایان می دهند.

معاون اجرایی مرکز بهداشت استان قم خاطر نشان کرد: تمامی واجدین شرایط می توانند جهت تزریق واکسن کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت و یا پایگاه های سلامت محل سکونت خود مراجعه کنند.

• گروه خبری : اطلاعیه ها,اخبار اختصاصی