• 1400/06/20 - 11:45
محمدعزیزی فر؛

مراکز واکسیناسیون کرونا در استان قم به مسیریاب نشان افزوده شدند

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم از افزوده شدن مراکز واکسیناسیون کرونا به نقشه مسیریاب "نشان" در استان قم و کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، محمد عزیزی فر معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: کاربران نقشه و مسیریاب "نشان" از این پس می‌توانند به نشانی دقیق مراکز واکسیناسیون کرونا دسترسی داشته باشند.
وی اضافه کرد: برای رسیدن به لیست مراکز واکسیناسیون، کافی است تا در اپلیکیشن نشان عبارت «پایگاه واکسن کرونا» یا «واکسن کرونا» جست و جو شود یا علامت واکسن در بخش جست و جو انتخاب شود.
عزیزی فر تصریح کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی کاربر، نزدیک‌ترین مراکز واکسیناسیون با اولویت نمایش داده خواهد شد که با انتخاب هر یک از این پایگاهها می‌تواند در کنار آدرس دقیق، شماره تماس مرکز را نیز مشاهده کند تا در صورت لزوم پیش از مراجعه از فعالیت مرکز اطمینان حاصل نماید.
وی افزود: در حال حاضر18مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان قم فعال است.