• 1398/12/22 - 19:17
  • 151
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سیامک محبی خبر داد

فعال شدن سامانه «برنامه ملی مبارزه با کرونا» در قم/ مردم توصیه‌ها را جدی بگیرند

سیامک محبی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم از فعال شدن سامانه «برنامه ملی مبارزه با کرونا» در استان قم خبر داد و گفت: از شب گذشته پس از آماده کردن زیرساخت های لازم در استان این سامانه با تغییراتی مثبت آغاز به کار کرد.

 

محبی

 

سیامک محبی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم از فعال شدن سامانه «برنامه ملی مبارزه با کرونا» در استان قم خبر داد و گفت: از شب گذشته پس از آماده کردن زیرساخت های لازم در استان این سامانه با تغییراتی مثبت آغاز به کار کرد.

سیامک محبی  ضمن درخواست از مردم مبنی بر جدی گرفتن توصیه های بهداشتی خصوصا  خارج نشدن از منزل و حضور نیافتن در تجمعات و مهمانی ها از فعال شدن برنامه ملی مبارزه با کرونا در استان قم خبر داد و گفت: چند روزی است که وزارت بهداشت برنامه ای با عنوان «برنامه ملی مبارزه با کرونا» آغاز کرده است، دانشگاه علوم پزشکی قم نیز از شب گذشته پس از آماده کردن زیرساخت های لازم، اطلاع رسانی آن را رسما آغاز کرد و مردم می‌توانند با ورود به سامانه http://salamat.gov.ir اطلاعات سلامت خود را تکمیل کنند.

وی افزود: بلافاصله پس از ثبت اطلاعات توسط افراد در سامانه، مراقبین سلامت با افراد تماس گرفته و در صورت داشتن علائم خطر سریعا شخص را به پزشک مراکز جامع سلامت ١۶ ساعته ارجاع خواهند داد و در صورت نیاز، پزشک وی را به درمانگاه های سطح دوم و یا در صورت نیاز به بستری به بیمارستان ها ارجاع خواهد داد و از طرفی تعداد زیادی از افرادی که بیمار نیستند از طریق این سامانه می توانند اطمینان حاصل کنند که عارضه ای ندارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: این اطلاعات به ما کمک می کند تا غربالگری مطلوبی داشته باشیم و بتوانیم در چند روز آینده میزان موارد ابتلا جدید و افرادی که نیاز به بستری در بیمارستان ها دارند به حداقل برسانیم زیرا اگر بیماری در روزهای اول شناسایی شود به ما کمک می کند تا بتوانیم چرخه بیماری را در استان کنترل کنیم  و همچنین ثبت اطلاعات سلامت به مردم نیز کمک می کند تا دانش، آگاهی، نگرش و توانمندی خود را در خصوص این بیماری، مواجهه و مراقبت از بیمار مبتلا در منزل افزایش دهند.

محبی افزود: برنامه که در استان اجرا خواهد شد نسبت به برنامه وزارت بهداشت کامل تر می باشد زیرا مراقبین سلامت به صورت ١۶ ساعته امکان تماس با افرادی که اطلاعات خود را در سامانه ثبت کرده اند دارند و در صورت داشتن علائم، ارجاع و پیگیری خواهند شد که ما امیدواریم مردم نیز به طور جدی به این مسئله توجه و با ما همکاری مناسبی داشته و وارد سامانه شده و به سوالات پاسخ دهند.

وی در ادامه اضافه کرد: اجرا برنامه ملی مبارزه با کرونا در مناطق شهری و روستایی متفاوت است و در مناطق روستایی اطلاعات توسط بهورز ثبت خواهد شد ولی در مناطق شهری اطلاعات به صورت خوداظهاری ثبت شده و مرکز بهداشت به صورت لحظه ای اطلاعات را پیگیری خواهد کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی در پایان گفت: هر ١۰٠ سال یکبار ما شاهد بروز این چنین بیماری ها در سطح وسیع هستیم که امیدواریم با همکاری مردم بتوانیم هر چه سریع تر به این بیماری غلبه کنیم.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 35612
کلمات کلیدی