دکتر سیامک محبی؛
فراتر از وظیفه قدم برداشتن در عرصه سلامت/ مدافعان سلامتی که خوش درخشیدن
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم از تسریع در روند درمان مادر باردار توسط زوج بهورز قمی خبر داد و گفت: بخشنده بودن بیش از آنکه توانایی مالی بخواهد قلب بزرگ میخواهد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، اقدامات بهورزان از آغاز شکلگیری خانههای بهداشت تاکنون بویژه پس از شیوع کرونا از مصادیق ایثار و از خودگذشتگی است؛ انسانهای فداکاری که در روستاها در کنار مردم هستند تا سلامتیشان را پایش کرده و جلوی به خطر افتادن سلامتشان را بگیرند؛ فداکارانی که شاید خدماتشان آنگونه که باید به چشم نیامده است.
با آغاز شیوع بیماری کرونا در کشور دفتر این تلاش ورق تازهای خورد و نقش بهورزان در آموزش، غربالگری و ... افراد تحت پوشش خود بیش از هر زمان دیگری به چشم آمده و کار و تلاش آنها مضاعف شد. بهورزان در مناطق روستایی با حداقل امکانات، تمام خدمات مربوط به کووید۱۹ را ارائه میدهند و اقداماتی از قبیل ضدعفونی کردن اماکن عمومی، اماکن توزیع مواد غذایی، گندزدایی منازل و... نیز به وظایف آنان اضافه شد و این در حالی است که در کنار آن سایر خدمات جاری نظیر ارائه خدمات سلامت به زنان باردار، آموزش بهداشت عمومی، مراقبت از کودکان، تنظیم خانواده، آموزش و مراقبتهای تغذیهای، بهداشت دهان و دندان، نظارت بر موازین بهداشت حرفهای، محیط عمومی روستا، بهسازی محیط و کمک به معلولان و... که از جمله وظایف ذاتی یک بهورز است نیز به قوت خود باقی است.
فراتر از وظیفه قدم برداشتن در عرصه سلامت
دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم، از کمک های بی شائبه زوج بهورز قمی به مادری باردار که بنا به دلایل مالی توان نگهداری از جنین در دوران حاملگی را نداشته خبر داد و اظهار کرد: ارتقاء سلامت مادران یکی از ارکان اساسی مراقبت های بهداشتی درمانی است و از ایـن روی سـلامت مادران به عنوان یکی از گروه های آسیب پذیر مورد توجه قرار دارد.
وی تصریح کرد: احمد کرمعلی و همسرش فریده عبدالملکی از بهورزان یکی از روستاهای قم هستند که با توجه به مسئولیتی که در قبال سلامتی افراد روستا دارند، ارتباط خوبی نیز با ساکنین این روستا برقرار کرده اند.
محبی با اشاره به اینکه یکی از وظایف بهورزان در روستاها خدمات سلامت به زنان باردار است، افزود: این زوج بهورز بعد از مراجعه مادری باردار به خانه بهداشت روستا ضمن ارائه خدمات سلامت به این مادر، در هزینه های درمانی و معیشتی نیز کمک حال این خانواده بوده اند.
محبی با بیان اینکه احمد کرمعلی و فریده عبدالملکی غیر از وظیفه کاری به وظیفه انسانی خود نیز به خوبی عمل کرده اند، ادامه داد: با جذب کمک خیرین و همچنین کمک های مالی این زوج مدافع سلامت، مادر باردار دوران حاملگی را بدون دغدغه مالی سپری کرده و همچنین با بستری در یکی از مراکز درمانی قم زایمان بی خطری نیز داشته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم خاطر نشان کرد: با تلاش این زوج بهورز همکنون مادر و نوزاد در سلامت کامل هستند.
محبی در پایان با قدردانی از زحمات احمد کرمعلی و فریده عبدالملکی در نقش بهورز گفت: بخشنده بودن بیش از آنکه توانایی مالی بخواهد قلب بزرگ میخواهد.
انتهای پیام/
نظر دهید