بازدید هیات رئیسه دانشگاه از دهکده سلامتی
روز یکشنبه 25 اسفند ماه ریاست محترم دانشگاه به همراه معاونین و تنی چند از مسئولین از دهکده سلامتی بازدید فرمودند.
برگزاری اولین جلسه هماهنگی هفته سلامت با موضوع "توجه به بیماریهای غیرواگیر با رویکرد خود مراقبتی برای ترویج سبک زندگی سالم"
اولین جلسه هماهنگی برنامه های هفته سلامت با حضور مسئول گروههای مختلف ، از سوی واحد آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت استان برگزار گردید.
برگزاری مراسم جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان مرکز آموزش بهورزی
روز دوشنبه 12 اسفند ماه دانش آموختگان هجدهمین دوره مرکز آموزش بهورزی ، فارغ التحصیلی خود را جشن گرفتند.
با مصرف نان سبوس دار بدن خود را بیمه کنیم
قوت غالب مردم نان و فرآورده های آردی است و بخش عمده ای از نیازهای انرژی و پروتئین بدن را تامین می کند.
برگزاری برنامه ورزش صبحگاهی ویژه آقایان در بوستان لاله
مرکز بهداشت استان با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری برگزار کرد
روز چهارشنبه همزمان با آخرین روز از هفته ملی سلامت مردان، برنامه ورزش صبحگاهی ویژه آقایان در بوستان لاله برگزار گردید.
برگزاری جلسات آموزشی در شرکت ایران مرینوس به مناسبت هفته ملی سلامت مردان
همزمان با هفته ملی سلامت مردان با همکاری واحد بهداشت حرفه ای شهرستان و مسئولین شرکت ایران مرینوس، جلسه آموزشی ویژه کارکنان مرد این واحد صنفی در تاریخ 5 اسفند برگزارگردید
برگزاری جلسات آموزشی ویژه مردان به مناسبت هفته ملی سلامت مردان
به مناسبت فرارسیدن هفته ملی سلامت مردان (7-1) اسفند، یک دوره برنامه آموزشی ویژه کارکنان مرد چاپخانه قرانی اسوه با موضوع "سوانح و حوادث درکمین سلامت مردان " درتاریخ 4 اسفند در محل موسسه برگزارگردید
مرکز بهداشت استان با همکاری سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری برگزار می کند.
به مناسبت هفته ملی سلامت مردان برنامه ورزش صبحگاهی ویژه آقایان در بوستان لاله همراه با برنامه ها و مسابقات متنوع و اهداء جوائز ورزشی برگزار خواهد شد.
توقیف و معدوم کردن 980 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف توسط بازرسین بهداشت محیط
بازرسین بهداشت محیط طی یک هفته فعالیت از تاریخ 25 تا 30بهمن ماه 956مرکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید بعمل آوردند.
برگزاری مانور بسیج سلامت نوروزی در مرکز بهداشت
طرح بسیج سلامت نوروزی روز پنج شنبه ا اسفند ماه به منظور کسب آمادگی لازم و همچنین برنامه ریزی و تشدید نظارتهای بهداشتی هدفمند برفعالیت مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی و اقامتی با مشارکت 30 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط آغاز گردید.