• 1400/05/23 - 10:07
دکتر سیامک محبی؛

سن ثبت‌نام واکسیناسیون کرونا در استان قم 3 سال کاهش یافت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: متولدین 1360 و قبل از آن امکان ثبت‌نام در سامانه سلامت را دارند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم صبح امروز در گفت و گویی اظهار کرد: با توجه به نامه وزیر بهداشت در خصوص کاهش سن ثبت نام جهت تزریق واکسن، از امروز تمامی متولدین  1360 و قبل از آن امکان ثبت‌نام در سامانه سلامت به نشانی salamat.gov.ir را دارند.

به گفته وی اگر فردی دارای پرونده سلامت نیست به نزدیک‌ترین پایگاه بهداشتی مراجعه و پس از تشکیل پرونده ، برای تزریق واکسن ثبت‌نام کند.

محبی با اشاره به اینکه به دنبال افزایش ظرفیت‌های واکسیناسیون در استان هستیم، اظهار کرد: تاکنون بیش از 261 هزار دز واکسن تزریق شده است.

وی خاطر نشان کرد: تلاش می‌کنیم با بالا بردن سرعت واکسیناسیون کل جمعیت استان قم را تحت پوشش قرار دهیم تا ایمنی افزایش و میزان مرگ و میر ناشی از کرونا کاهش یابد.