• 1401/07/26 - 07:52

توصیه های معاون بهداشتی برای پیشگیری از بیماریهای تنفسی

همه ساله با آغاز سال تحصیلی و نزدیک شدن به فصول سرد سال نگرانی درخصوص شیوع بیماری های واگیر و تنفسی در بین دانش آموزان به عنوان دغدغه والدین و اولیای مدارس مطرح است.

دکتر محبی معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان قم با توجه به افزایش موارد ابتلا به بیماریهای تنفسی گفت: هر گونه ساده انگاری و عدم استفاده از ماسک و رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی می تواند موجب افزایش سرعت ابتلا به بیماریهای تنفسی در جمعیت عمومی و به ویژه گروه های حساس جامعه گردد.
ایشان افزود: دریافت سالیانه واکسن آنفلوآنزا بالاخص در گروه های حساس و آسیب پذیر و همچنین تزریق نوبت یادآور واکسن کرونا، از جمله راه های اساسی برای جلوگیری از ابتلا و کاهش شدت عوارض بیماریهای تنفسی است.
دکتر محبی تاکید کرد:  افراد مبتلا به بیماریهای تنفسی اعم از دانش آموزان، دانشجویان، کارمندان در صورت دارا بودن علائم بیماریهای تنفسی از حضور در محل کار، تحصیل و اجتماع خودداری کنند.  ایشان بیان کرد: مراجعه به پزشک و همچنین نوشیدن مایعات کافی و استراحت کردن؛ موجب تسریع در بهبودی و کنترل شیوع بیماری می شود.

• گروه خبری : اخبار ویژه