• 1399/09/30 - 14:16

تدارکات و پشتیبانی مناسب، رمز موفقیت مدیریت و کنترل کووید-۱۹؛

این معاونت از ابتدای شیوع بیماری کرونا در استان قم در کنار گروهها و واحدهای فنی حاضر بوده و در برخی موارد پیش از ورود و آغاز فعالیت پرسنل فنی در جهت تأمین ساختار و تجهیزات مورد نیاز یک گام پیش تر حضور داشته و با تمام توان و پرتلاش به منظور پشتیبانی فعالیت داشته است.

تدارکات و پشتیبانی مناسب، رمز موفقیت مدیریت و کنترل کووید-۱۹؛

یکی از واحدهایی که در ساختار معاونت بهداشتی نقشی اساسی در مدیریت هرچه بهتر  و کنترل بیماری کووید ۱۹ در حوزه بهداشت و همچنین پیشبرد اهداف داشته و دارد، واحد‌های زیر مجموعه معاونت اجرایی و امور عمومی در مرکز بهداشت استان و شهرستان است.

این معاونت از ابتدای شیوع بیماری کرونا در استان قم در کنار گروهها و واحدهای فنی حاضر بوده و در برخی موارد پیش از ورود و آغاز فعالیت پرسنل فنی در جهت تأمین ساختار و تجهیزات مورد نیاز  یک گام پیش تر حضور داشته و با تمام توان و پرتلاش به منظور پشتیبانی فعالیت داشته است.

با آغاز اجرای طرح بسیج محله محور کنترل و مدیریت کرونا منتسب به نام ارزشمند شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب تیمهای مراقبتی، حمایتی و نظارتی فعالیتهای مضاعفی از سوی  این معاونت و واحد‌های تابعه آن انجام شده است که به طور مختصر می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

ߔ蘪امین اقلام حفاظت فردی تیم های بسیج توسط به صورت هفتگی، ۵۰۰۰ عدد ماسک، ۵۰۰ عدد هندراب نیم لیتری و ۱۰۰ عدد گان

ߔ蘬لب مشارکت و همکاری فرمانداری در تامین وسایل نقلیه توسط اداره جات قم به تعداد ۱۰ دستگاه جهت خدمت در طرح شهید سلیمانی.

ߔ蠘완ب مشارکت و مدیریت استفاده از ظرفیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قم در اجرای طرح

ߔ蘬لب همکاری هلال احمر در تامین پزشکان طرح

ߔ蠘완ب همکاری خیرین در تکمیل و تجهیز فضاهای فیزیکی معاونت بهداشت.

ߔ蠘虇سازی و استاندارد سازی مراکز منتخب کرونا

ߔ蠘꘬هیز مراکز منتخب کرونا و غیر کرونا

ߔ蠘蘱نامه ریزی پرداخت معوقات پرسنل معاونت بهداشت.

ߔ蘬ذب منابع مالی و انسانی

ߔ蠙گیری جذب و استخدام نیروی انسانی در حوزه بهداشت.

ߔ蠘꘧مین وسایل حفاظت فردی پرسنل بهداشت و تهیه اقلام مصرفی طرح

ߔ蘢ماده سازی راه اندازی آزمایشگاه مولکولی جهت انجام آزمایشات PCR و تحویل دو دستگاه PCR

ߔ蠘ꙇیه ده هزار عدد کیت تشخصی تست سریع کوید ۱۹ و پنج هزار سواپ مربوطه

ߔ蘧ستفاده از پتانسیل گروه های جهادی، بسیج و هلال احمر در اجرای طرح شهید سلیمانی

و  بسیاری از فعالیتهای ارزشمند دیگر

ضمن عرض خداقوت به کلیه همکاران در خانواده بزرگ بهداشت،  زحمات  نیروهای پشتیبانی، خدماتی، اداری و مالی که فعال و سختکوش در هر شرایطی در سطح خانه های بهداشت، مراکز و پایگاههای سلامت در شهر و روستا و ستاد شهرستان و استان  در پشت صحنه از هیچ تلاشی فروگذار نیستند، ارج می نهیم و برایشان آرزوی سلامتی و تندرستی داریم.