• 1391/09/13 - 10:44
  • 96
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تخم مرغ سالم و تازه

تخم مرغ سالم و تازه؛ خرید، نگهداری، مصرف

• پوسته آن بدون ترک تمیز و عاری از هرگونه آلودگی است. • محتویات تخم مرغ فاقد بوی تعفن و علائم فساد است. • در بسته بندی های دارای مشخصات کامل و در یخچال عرضه می شود. ....

تخم مرغ سالم و تازه؛ خرید، نگهداری،  مصرف

نشانه های تخم مرغ سالم و تازه چیست؟

•·         پوسته آن بدون ترک تمیز و عاری از هرگونه آلودگی است.

•·         محتویات تخم مرغ فاقد بوی تعفن و علائم فساد است.

•·         در بسته بندی های دارای مشخصات کامل و در یخچال عرضه می شود.

•·         دارای اتاقک هوایی کوچکی در قسمت بالا می باشد.

•·         زرده کاملاً گرد، کروی و در مرکز تخم مرغ قرار دارد.

•·         سفیده دارای ظاهری ابری و غیر شفاف وغلیظ است.

  • در موقع تکان دادن محتویات آن لق نزند.

 

در نگهداری تخم مرغ به چه نکاتی باید توجه کرد؟

•·         بلافاصله پس از خرید تخم مرغ، آن را به یخچال منتقل کنید.

•·         تخم مرغ را باید در طبقات یخچال (نه در قسمت درب) و در بسته بندی های مخصوص خودشان نگهداری نمود. زیرا درب دارای نوسانات دمایی زیادی است.

•·         تخم مرغ ها را برای نگهداری شستشو نکنید زیرا آلودگی پوسته به داخل آن راه می یابد ولی قبل از مصرف حتما شستشو شود.

•·         قرار گرفتن تخم مرغ در محیط گرم سبب مخلوط شدن زرده و سفیده و کاهش کیفیت تخم مرغ می گردد.

•·         تخم مرغ پخته (آب پز شده) را می توان تا یک هفته در یخچال نگهداری کرد .

•·         جهت نگهداری تخم مرغ باید قسمت پهن آن رو به بالا قرار گیرد. زیرا در غیر این صورت امکان مخلوط شدن زرده و سفیده وجود خواهد داشت.

•·         موادغذایی حاوی تخم مرغ را حداکثر 4 روز می توان در یخچال نگهداری نمود و باید قبل از مصرف مجدد تا دمای 70 درجه سانتی گراد حرارت داد.

 

مرکز بهداشت استان قم

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 9892
کلمات کلیدی