• 1399/06/24 - 11:14
جلسه ویژه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

بیش از ۷۰ درصد تست های کرونا در قم مثبت می شود

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ویژه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس ضمن اعلام این موضوع که بیش از 70 درصد تست های کرونا در قم مثبت می شود گفت: در چند روز اخیر شاهد یک خیزش در میزان ابتلا به بیماری کووید19 در قم هستیم که این خیزش به دنبال تجمعات، تعطیلی ها و مسافرت ها در دو هفته قبل شکل گرفته است.

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در جلسه ویژه ستاد پیشگیری، کنترل و مبارزه با کرونا ویروس ضمن اعلام این موضوع که بیش از 70 درصد تست های کرونا در قم مثبت می شود گفت: در چند روز اخیر شاهد یک خیزش در میزان ابتلا به بیماری کووید19 در قم هستیم که این خیزش به دنبال تجمعات، تعطیلی ها و مسافرت ها در دو هفته قبل شکل گرفته است. امروزه بیش از ۷۰ درصد تست هایی که گرفته می شود مثبت است و این در حالی است که در خردادماه فقط ۱۰ درصد تست ها مثبت می شد. ایشان در ادامه افزوند میزان بستری بیماران کرونایی به حدود ۵۰۰ نفر رسیده است و بیش از ۹۰ نفر از آنها نیز بدحال بوده و وضعیت وخیم دارند، روزانه بین ۴ تا ۶ نفر نیز کرونا مثبت جان خود را از دست می دهند.

ایشان در ادامه گفتند به هیچ عنوان کروناترسی نمی کنیم، واقعیت ها را به مردم می گوییم و معتقدیم که مردم باید همه واقعیت ها را بدانند. ابتلا در حال حاضر خانوادگی بوده و سرایت ویروس نیز زیاد است و بدترین حالت برای شیوع ویروس تجمع است که باید تجمع ها را به حداقل ممکن برسانیم.

دکتر قدیر در پایان گفتند با برگزاری هر گونه تجمعی مخالفیم و این را با صراحت بیان می کنیم و معتقدیم که رعایت پروتکل های بهداشتی معجزه نمی کند، بلکه باید در کنار آن عدم تجمع و استفاده از ماسک را در نظر داشت. میزان سطح آنتی بادی در دو نوبت اردیبهشت و مرداد ماه ۶۰ تا ۸۰ درصد افت داشته است، از اول اسفند سال گذشته تا ۱۵ شهریورماه امسال، ۱۳۷۰ نفر از کسانی که بستری شدند، برای بار دوم مبتلا شده و مجبور به بستری در بیمارستان بوده اند. نیازمند نیروهای جهادی در بیمارستان ها هستیم و همانند اسفندماه که نیروهای جهادی به کمک کادر بیمارستان آمدند، امروز نیز نیازمند این هستیم که این عزیزان وارد عرصه شده و کمک کنند. در حال حاضر نانوایی ها و پاساژها کمترین رعایت پروتکل های بهداشتی را دارند که نگران هستیم و تذکرهای لازم ارائه شده است.