• 1399/04/17 - 09:31
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید کارشناسان مراکز خدمات جامع سلامت از نمایشگاه دائمی پیشگیری از جرم و خشونت دادگستری استان

کارشناسان سلامت روان مراکز خدمات جامع سلامت در روزهای 14 و 15 تیر ماه با رعایت پرتکل های بهداشتی از نمایشگاه دائمی پیشگیری از جرم و خشونت دادگستری استان بازدید نمودند. در این بازدید که 3 ساعت ادامه داشت ابتدا موضوع علل و عوامل جرم و خشونت توسط کارشناس پیشگیری از جرم و خشونت معاونت پیشگیری دادگستری تشریح  و سپس حجت الاسلام یزدی معاونت محترم پیشگیری از جرم دادگستری استان در خصوص اهمیت مشاوره درست با افراد اسیب پذیر و درآسیب مطالب ارزنده ای ارائه نمودند. در حین بازدید از هریک از غرفه ها توضیحات لازم نیز توسط کارشناس مربوطه بیان گردید.