• 1399/01/28 - 15:43

بازدید دکتر از مراکز کال سنتر مرکز بهداشت و غربالگری سلامت مسافران نوروزی

دکتر قدیر صبح امروز در ادامه بازدیدهای خود از فعالیتهای معاونت بهداشتی در حوزه های مختلف به مرکز کال سنتر مرکز بهداشت که ازروزهای ابتدایی شیوع کرونا درمرکز بهداشت شهرستان فعال شده و در روزهای اول روزانه پاسخگوی بیش از 1000 سوال مردمی در زمینه بیماری کرونا بوند بازدید کردند.در این مرکز تا کنون یک پزشک، یک کارشناس سلامت روان و چند نفر مراقب سلامت در حال خدمت رسانی بوند که با اجرایی شدن طرح فاصله گذاری اجتماعی یک نفر کارشناس بهداشت محیط نیز به گروه اضافه شده است تا بتواند پاسخگوی اصناف درزمینه اجرای این طرح و پروتکل های بهداشتی صنوف مختلف باشد.

بازدید دکتر از مراکز کال سنتر مرکز بهداشت و غربالگری سلامت مسافران نوروزی

دکتر قدیر در ادامه بازدید های خود در مرکز غربالگری سلامت مسافران نوروزی حضور یافته و در روند فعالیت این مرکز قرار گرفتند این مرکز از روز 16 فروردین ماه فعال شده و با برقراری تماس با مسافرینی که از تاریخ 12 فروردین به شهر قم بازگشته اند غربالگری مسافرین نوروزی را آغاز نموده و تا امروز ادامه داشته است. این مرکز با 18 نفر در صبح و 18 نفر عصر با بهره گیری از دانشجویان و پرسنل دانشکده دندانپزشکی، بسیجیان و نیروهای دستیار دندانپزشکی مرکز بهداشت روزانه حدود 5هزار تماس برقرار مینماید.