• 1399/12/27 - 14:48
اختتامیه مسابقه نقاشی با موضوع کرونا در روستای لنگرود

به همت همکاران پرتلاش مرکز لنگرود و مشارکت فعال مسولین اموزش و پرورش لنگرود صبح امروز اختتامیه مسابقه نقاشی با رعایت پروتکل های بهداشتی در مرکز لنگرود برگزار و به ۲۰ اثر برگزیده هدایایی اهدائ گردید.

به  همت همکاران پرتلاش مرکز لنگرود و مشارکت فعال مسولین اموزش و پرورش لنگرود صبح امروز اختتامیه مسابقه نقاشی با رعایت  پروتکل های بهداشتی در مرکز لنگرود برگزار و به ۲۰ اثر برگزیده هدایایی اهدائ گردید.

این مسابقه با هدف اموزش دانش اموزان درخصوص کرناویروس و تقدیر از مدافعان سلامت طراحی و برگزار گردید که مورد استقبال گسترده دانش اموزان قرار گرفت بطوریکه حدود ۲۰۰ اثر به آموزش و پرورش منطقه تحویل گردید.

پس از مراسم طی جلسه ای با حضور مدیرگروه آموزش سلامت مرکز بهداشت، مدیر مرکز لنگرود و مسولین و مدیران اموزش و پرورش برنامه ریزی جهت برگزاری جشنواره ای در سطح بخش کهک برای کلیه دانش اموزان در چهار محور عکس، دلنوشته، نقاشی و فیلم کوتاه دانش اموزی در ایام نوروز انجام گردید.