• 1399/09/10 - 15:52
  • 183
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

پیشگیری از کووید 19 ویژه مراجعین به مراکز بهداشتی- درمانی و مطب ها

- از پزشک خود بخواهیم تا حدی که به درمان، مراقبت و سلامت ما لطمه ای وارد نشود، اقدامات تشخیصی درمانی را به تعویق بیندازد یا به حداقل ممکن کاهش دهد.

00:00
00:00
دانلود

 

پیشگیری از کووید 19 ویژه مراجعین به مراکز بهداشتی- درمانی و مطب ها

<![if !supportLists]>-        <![endif]>از پزشک خود بخواهیم تا حدی که به درمان، مراقبت و سلامت ما لطمه ای وارد نشود، اقدامات تشخیصی درمانی را به تعویق بیندازد یا به حداقل ممکن کاهش دهد.

<![if !supportLists]>-        <![endif]>در صورت مراجعه به مراکز بهداشتی- درمانی، از حضور در فضاهای انتظار شلوغ خودداری و در صورت امکان تا رسیدن نوبت، در فضای آزاد (خارج از مرکز) منتظر بمانیم.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>پشت در اتاق پزشک/ مراقب سلامت/ بهورز تجمع نکنیم.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>در زمان انتظار برای ویزیت در سالن انتظار مراکز بهداشتی- درمانی، بیمارستان یا مطب، حداقل فاصله یک متر را با سایر افراد رعایت کنیم.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>هنگام مراجعه به مراکز تشخیصی درمانی، حتما از ماسک و ترجیحا دستکش استفاده و از لمس دهان، بینی و چشم خودداری کنیم.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>غیر از موارد اورژانسی، از مراجعه به مرکز بهداشتی، مطب، درمانگاه و کلینیک بدون وقت قبلی خودداری کنیم.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>از حضور بیش از یک نفر در اتاق پزشک یا ارایه دهنده مراقبت بهداشتی خودداری کنیم مگر در شرایط ضروری مانند سالمند یا ناتوان که نیاز به همراه دارد.

<![if !supportLists]>-     <![endif]>در صورتی که سالمند هستیم بهتر است برای دریافت خدمات و مراقبت حضوری در ساعت های اولیه بازگشایی خانه بهداشت یا پایگاه سلامت مراجعه کنیم.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>از لحظه خروج از منزل تا بازگشت به منزل حتما ماسک بزنیم.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>از وجود تهویه مناسب در سالن انتظار و اتاق پزشک یا ارایه دهنده خدمت مطمئن شویم.

<![if !supportLists]>-     <![endif]>در صورت داشتن دستگاه اندازه گیری فشارخون در منزل، می توانیم به هنگام مراجعه به مطب، کلینیک، درمانگاه و مراکز بهداشتی دستگاه خود را ببریم تا احتمال انتقال آلودگی کاهش یابد.

<![if !supportLists]>-         <![endif]>بعد از برگشتن به خانه، ماسک و دستکش را در سطل زباله انداخته و تمام لباس های خود را در سبد شستشو یا ماشین لباسشویی قرار دهیم، بلافاصله دوش بگیریم و لباس تمیز بپوشیم.

<![if !supportLists]>-     <![endif]>بعد از برگشتن به خانه، وسایلی که همراه داشته ایم (کیف دستی، گوشی، ...) را با محلول ضدعفونی کننده حاوی الکل 70 درصد ضدعفونی کنیم.

<![if !supportLists]>-    <![endif]>از پزشک یا ارایه دهنده خدمت بخواهیم در صورت استفاده از دستکش بعد از معاینه هر بیمار دستکش خود را عوض کند و یا در صورت عدم استفاده از دستکش بعد از هر بار معاینه بیمار، شستشوی دست با آب و صابون یا محلول ضدعفونی را انجام دهد.

<![if !supportLists]>-    <![endif]>از پزشک یا ارایه دهنده خدمت بخواهیم بازوبند دستگاه اندازه گیری فشارخون و گوشی پزشکی را بعد از هر بار استفاده با محلول الکل 70 درصد ضدعفونی کند.

<![if !supportLists]>-        <![endif]>در صورت استفاده از تخت معاینه، از ارایه دهنده خدمت بخواهیم روکش تخت را عوض کند.

<![if !supportLists]>-        <![endif]>از ارایه دهنده خدمت بخواهیم صندلی معاینه را برای هر بیمار ضدعفونی کند.

<![if !supportLists]>-    <![endif]>در صورتی که نیاز است از دستگاه اندازه گیری قندخون استفاده شود از پزشک یا ارایه دهنده خدمت بخواهیم قبل و بعد از استفاده، دستگاه را ضدعفونی کند.

<![if !supportLists]>-    <![endif]>در صورت داشتن دستگاه اندازه گیری قندخون در منزل، می توان به هنگام مراجعه به مطب، کلینیک، درمانگاه و یا مراکز بهداشتی، دستگاه خود را ببریم تا احتمال انتقال آلودگی کاهش یابد.

  • گروه خبری : مقالات آموزشی,اخبار طرح تحول
  • کد خبر : 37871