پنج دلیل برای فاصله گرفتن از آب های ویتامینه را بشناسید!
نوشیدنی های تحت آب ویتامینه چند سالی است که تحت عنوان محصولات سالم به بازار عرضه می شوند و طرفداران زیادی را هم به سوی خود کشانده اند.
روز جهانی غذا (24 مهرماه) گرامی باد: “دستیابی به گرسنگی صفر”
“دستیابی به گرسنگی صفر” در حالی به عنوان شعار امسال روز جهانی غذا انتخاب شده که دنیا ۸۲۰ میلیون گرسنه دارد و در ایران نیز با وجود دغدغه چاقی و اضافه وزن در جامعه، اما همچنان سوءتغذیه کودکان و کمبود ریزمغذیها در مناطق کم برخوردار، یکی از چالشهای جدی است.
23 مهرماه روز جهانی سل
سل یک بیماری عفونی واگیردار است که در اثر مجموعه مایکوباکتریوم های سلی ایجاد می شود و در بیشتر موارد ناشی از مایکوباکتریوم توبرکلوزیس( یعنی نوع انسانی) است ومی تواند تمامی ارگانهای بدن بخصوص ریه ها رادرگیر نماید.
ملاحظات اخلاقی و حقوقی سالمندان
ملاحظات اخلاقی و حقوقی سالمندان
بهداشت دهان و دندان در سالمندی
سالمندی روندی طبیعی میباشد و باید به آن به صورت پدیده بیولوژیک نرمال و غیر قابل اجتناب توجه شود. در طی نیمه دوم قرن بیستم، ترکیب سنی جمعیت به طور بارزی تغییر کرده است و افراد بیشتری به سن سالمندی میرسند.این تغییر دموگرافیک، دارای اثر بزرگی بر ارائه مرا قبتهای بهداشتی عمومی و همچنین بهداشت دهان میباشد.
پیشگیری از هاری
.هاری به دو شکل دیده می شود «هاری فلجی یا ساکت» و «هاری خشمگین» که هر دو شکل هم در انسان و هم در حیوان دیده شده است. بیمار (حیوان /انسان) پس از دوره کمون که در این مدت ظاهرا سالم است می تواند بیماری را به دیگران منتقل کند علائم را بروز می دهد. علائم
چرا نباید از نمک های کم سدیم خودسرانه استفاده کنیم؟
در حال حاضر برخی از تولید کنندگان اقدام به تهیه نمک های کم سدیم نموده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است. اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشارخون مناسب هستند
بیماریهای منتقله ازآب وغذا کدام است و چگونه پیشگیری کنیم؟
تاکنون هیچ موردی از بیماری وبا در سطح استان شناسایی وگزارش نشده است اما با عنایت به گرم شدن هوا همشهریان گرامی بایستی مراقب بوده وتوصیه های کارشناسان مرکز بهداشت را جدی بگیرند
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF)
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) يك از بيماري های حاد خونريزي دهنده است كه می تواند با مرگ و مير قابل ملاحظه اي همراه باشد.
با رعایت نکات بهداشتی از ابتلا به بیماریهای اسهالی پیشگیری کنیم
همواره دست ها را بعد از استفاده از توالت، قبل از صرف غذا، قبل و بعد از آماده کردن غذا و بعد تماس با مواد غذایی خام با آب و صابون مایع بشویید.