• 1394/08/06 - 10:18
  • 121
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

7 مهر روز جهانی سکته مغزی

رتقای سطح آگاهی عمومی در رابطه با درمان سکته مغزی، جلب مشارکت تعداد هرچه بیشتری از پزشکان متخصص مغز و اعصاب با انجمن سکته مغزی و تلاش برای دریافت امکانات بیشتر برای درمان سکته مغزی و رفاه بیماران، از اهداف عمده روز جهانی سکته مغزی است.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید

 

 

ضرورت ارتقاء سطح آگاهی عمومی در رابطه با درمان سکته مغزی

دکتر زمانی گفت: ارتقای سطح آگاهی عمومی در رابطه با درمان سکته مغزی، جلب مشارکت تعداد هرچه بیشتری از پزشکان متخصص مغز و اعصاب با انجمن سکته مغزی و تلاش برای دریافت امکانات بیشتر برای درمان سکته مغزی و رفاه بیماران، از اهداف عمده ما در روز جهانی سکته مغزی است.

به گزارش آوای سلامت، دکتر بابک زمانی، رییس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به این که به مناسبت 7 آبان، روز جهانی سکته مغزی قرار است در چندین سرای محله تهران و شهرستان ها ملاقات با بیماران بهبود یافته از سکته مغزی انجام شود، گفت: درمان سکته مغزی در کشور ما تا حدود زیادی با همکاری بخش های مختلف اجتماعی از جمله پزشکان و سازمان های بیمه گر، سازمان های شهری مثل آمبولانس ها و بسیاری از عناصر دیگر ارتباط دارد.

وی با اشاره به اقدامات انجمن سکته مغزی در آستانه روز جهانی سکته مغزی، توضیح داد: در این روز از طرف وزارت بهداشت به درخواست انجمن سکته مغزی، کمپینی راه اندازی شده و بیلبوردها و بروشورهای آن در سطح شهر توزیع خواهد شد. ضمن این که هنرمندان مختلف با اشاره به جملاتی در قالب تیزرها در جلب توجه مردم به درمان سکته مغزی، به ما یاری رسانده اند.

به گفته دکتر زمانی، انجمن سعی دارد در تمام کشور همایش های مردمی ملاقات با بیماران را برگزار کند. هدف از این همایش ها ارتقای سطح آگاهی عمومی در رابطه با درمان سکته مغزی، جلب مشارکت تعداد هرچه بیشتری از همکاران متخصص مغز و اعصاب با انجمن سکته مغزی و تلاش برای دریافت امکانات بیشتر برای درمان سکته مغزی و رفاه بیماران است.

رییس انجمن سکته مغزی ابراز امیدواری کرد آنچه امسال در روز جهانی سکته مغزی اتفاق می افتد با ابعاد گسترده تری در سالهای بعد ادامه یابد.

به گفته این متخصص مغز و اعصاب، درمان سکته مغزی در تمام مراحلش در کشور ما دچار نواقص عمده ای است و مهمتری نقص در مرحله حاد این بیماری است. درمان این بیماری در ساعات اولیه بعد از سکته مقدور است و با گذشت 4 ساعت از بروز سکته دیگر امکان درمان وجود ندارد.

وی با تاکید بر این که بیمار سکته مغزی باید سریعا به بیمارستان های دارای امکانات مجهز ارجاع داده شود تا عوارض درمان کاهش یابد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با تلاش های صورت گرفته، بیمارستان های دانشگاهی بزرگ امکان پذیرش این بیماران را در تهران و شهرستان ها دارند. البته هدف این است که در سایر بیمارستان های دانشگاهی در شهرهای کوچک تر و بیمارستان های غیر دانشگاهی دولتی و خصوصی نیز آمادگی های لازم برای پذیرش بیماران سکته مغزی در مرحله حاد صورت گیرد./

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 21342
کلمات کلیدی