• 1400/11/21 - 12:18

22 بهمن، تجلی اتحاد، همبستگی، همدلی، وفاق و اقتدار جمهوری اسلامی برهمگان مبارک

سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نوید بخش استمرار مقتدرانه و با ثبات نظام جمهوری اسلامی و بیانگر عزم و اراده آهنین ملت بزرگ ایران در مبارزه با استکبار جهانی و در راس آن آمریکای جنایتکار است.

ملتی که با رهبری ‌های داهیانه پیر و امام خویش بساط ظلم و ستم شاهنشاهی را درهم کوبیدند و پیروزی حق بر باطل را فریاد زدند.

دهه فجر و یوم ‌الله 22 بهمن تجلی شکوه و ایثار مردم همیشه سرافراز و آزاده کشورمان در گسستن زنجیرهای وابستگی به قدرت‌های استعمارگر و پیمودن گام‌های خودکفایی برای توسعه ایران عزیز است.

پیروزی انقلاب اسلامی، طلیعه پیشرفت کشور در تمام عرصه‌ها بود و در کنار استقلال سیاسی، دانشمندان جوان کشورمان در حوزه‌های مختلف از قبیل پزشکی، درمانی، نانو، هوافضا، انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای، سلول‌های بنیادی، تکنولوژی‌های نظامی فوق پیشرفته و ... مرزهای دانش را درنوردیدند و استقلال و خودکفایی را برای این مرزو بوم به ارمغان آوردند.

مردم انقلابی و با بصیرت ایران اسلامی هرگز اجازه نخواهند داد شجره‌ی طیبه‌ی انقلاب اسلامی که با خون هزاران شهید آبیاری شده است از بین برود.
بزرگداشت یوم‌الله 22 بهمن یعنی، بزرگداشت ایثارگری، مجاهدت و شهادت‌طلبی ملتی منسجم و خداجوی و پیرو ولایت که با ایثار خون خود پرچم نظام اسلامی را برافراشته نگه داشتند.