• 1401/12/10 - 10:08

۱۱ اسفند روز ملی بهداشت محیط گرامی باد

نقش حیاتی برنامه های بهداشت محیط در زمینه‌های مختلف بویژه در دوران همه گیری کرونا بیش از پیش بر همگان آشکار شد و تاثیر آن در دستیابی به سلامت و توسعه پایدار با برخورداری از محیط سالم را به اثبات رساند.

۱۱ اسفند روز ملی بهداشت محیط گرامی باد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی در پیامی این روز ملی بهداشت محیط را تبریک گفت.
در این پیام امده است:

مهندسی بهداشت محیط در تاریخ فعالیت کشور به عنوان یک فعالیت منسجم، قدمتی بیش از نیم قرن داشته و منشاء اثرات زیادی در ارتقاء سلامت جامعه بوده که با همت والا و تلاش بی وقفه مهندسین بهداشت محیط در این حیطه روز به روز درخشش و اثربخشی بیشتری می یابد.

اینجانب با تبریک صمیمانه روز ملی بهداشت محیط به همه همکاران عزیز و تلاشگران سختکوش عرصه بهداشت محیط در خانواده بزرگ بهداشت، و تقارن آن با اعیاد شعبانیه، امید دارم در پناه حضرت حق و توجهات خاصه امام عصر (عج) در کنار خانواده سلامت و تندرست و پیروز باشید و مردمان خوب سرزمینمان همچنان از نعمت وجود شما بهره‌مند باشند.

دکتر سیامک محبی
معاون بهداشتی و رییس مرکز بهداشت استان قم