• 1400/11/10 - 09:35
در ادامه طرح نظارت های بهداشتی؛

پلمب سه واحد صنفی متخلف در قم

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم از پلمب سه واحد صنفی متخلف به دلیل عرضه قلیان، تجمع در شرایط کرونایی و همچنین عدم رعایت دستورات بهداشتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر باقر محمودی رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم صبح امروز در گفت و گویی اظهار کرد: کارشناسان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم در ادامه طرح نظارت های بهداشتی،  دو واحد گیم نت که به دلیل تجمع در شرایط کرونایی و همچنین عدم رعایت دستورات بهداشتی، اقدام به فعالیت می کرد را پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری کردند.

وی گفت: همچنین یک واحد قلیانسرا که اقدام به عرضه قلیان به صورت زیرزمینی می کرد نیز شناسایی و پلمب صورت گرفت.

محمودی با اشاره به وضعیت کرونایی استان قم خاطر نشان کرد: بازرسی از مدارس، تالارها، اغذیه فروشی ها، لباس فروشی ها و.... نیز بصورت روزانه در حال انجام است و تذکرهای بهداشتی و اخطارهای لازم برای متخلفین صادر می شود.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان قم از همشهریان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موارد را با شماره 190 در میان بگذارند.