• 1393/12/05 - 12:06
  • 92
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
هماهنگی های برون بخشی با روسای اتحادیه های صنفی مرتبط با بهداشت در راستای بسیج سلامت نوروزی

هماهنگی های برون بخشی با روسای اتحادیه های صنفی مرتبط با بهداشت در راستای بسیج سلامت نوروزی

جلسه تشدید نظارت و کنترل بهداشتی مراکز تهیه ، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی جهت حفظ سلامت شهروندان ، زائرین و مسافرین نوروزی جلسه ای با حضور روسای اتحادیه صنفی قنادو شیرینی ساز - سوهان و حلوایی - کبابی و جگرکی –آبمیوه و بستنی فروشان - هتلداران و خواربارفروشان برگزار گردید.

با توجه به شروع طرح بسیج سلامت نوروزی از ابتدای اسفند ماه سال جاری لغایت 15 فروردین 94 و تشدید نظارت و کنترل بهداشتی مراکز تهیه ، تولید ، توزیع و عرضه مواد غذایی و اماکن عمومی جهت حفظ سلامت شهروندان ، زائرین و مسافرین نوروزی جلسه ای با حضور روسای اتحادیه صنفی قنادو شیرینی ساز - سوهان و حلوایی - کبابی و جگرکی آبمیوه و بستنی فروشان -  هتلداران و خواربارفروشان   برگزار گردید.

در این جلسه با توجه به اهمیت اطلاع رسانی و آموزش در همکاری کسبه محترم و کاهش تخلفات بهداشتی مقرر گردید با همکاری مسئولین اتحادیه های صنفی قبل از 15 اسفند ماه طبق زمان بندی مرکز بهداشت ، جلسه ای با حضور اعضای صنف برگزار و انتظارت مرکز بهداشت مجددا تبیین و تاکید گردد. همچنین در این جلسه ضمن تاکید مسئولین مرکز بهداشت بر جدیت و برخورد طبق مقررات با متخلفین در برنامه کشیک نوروزی سال 94 موارد ذیل مورد بحث، بررسی و توافق طرفین قرار گرفت:

  1. با توجه به برنامه سند ملی تغذیه و امنیت غذایی که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حال اجرا می باشد اتحادیه ها در خصوص کاهش مصرف نمک خوراکی و روغن جامد همکاری لازم را داشته باشند. بخصوص در خصوص کاهش مصرف نمک در آجیل و خشکبار تاکید گردید.
  2. با توجه به آرای دادگاههای رسیدگی به تخلفات بهداشتی و صدور احکام سنگین جهت متخلفین عرضه کننده مواد غذایی فاسد ، تاریخ مصرف گذشته ،  تقلبی ، فاقد مشخصات و مجوزهای بهداشتی و دارای رنگ مصنوعی غیرمجاز ، مصرف روغن فاسد روسای اتحادیه ها ملزم به اطلاع رسانی لازم به اعضای صنف  گردیدند.
  3. آموزش و اطلاع رسانی لازم از طریق پیامک به اعضای کلیه اتحادیه ها
  4. مقرر گردید قبل از احداث تغییرت ساختمانی در مراکز مواد غذایی و اماکن عمومی قبلآ از مرکز بهداشت استعلام و در خصوص مقررات بهداشتی و اعمال آئین نامه های مرتبط آن نظرخواهی و هماهنگی گردد تا باعث نارضایتی و مشکلات در اصناف نگردد.
  5. با  توجه به افزایش تقلبات مواد غذایی مقرر گردید اعضای صنوف از دوره گردان مواد غذایی سیار محصولات را خریداری ننمایند و حتماً از مراکز پخش مجاز خریداری شده و فاکتور خرید معتبر دریافت نموده و نگهداری نمایند.
  6. با توجه به آیین نامه مقررات بهداشتی خودروهای حمل مواد غذایی و نظارت بهداشتی مرتب بر فعالیت آنها مقرر گردید لیست و مشخصات خودروهای حمل مواد غذایی و صاحبان آنها توسط اتحادیه ها به مرکز بهداشت ارسال گردد.
  7. با توجه به فعال شدن سامانه کشوری 1490 ویژه رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت ، صنوف نسبت به نصب برچسب آن در معرض دید مشتریان و شهروندان اقدام نمایند.

 =============================

سامانه کشوری 1490 ویژه رسیدگی به شکایات بهداشتی وزارت بهداشت بصورت شبانه روزی آماده پاسخگویی و اعلام شکایات به متصدیان امر بهداشت می باشند. همچنین  شماره 36606051 ویژه شکایات بهداشتی استان می باشد. 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 18556
کلمات کلیدی