• 1400/12/09 - 21:49
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم؛

نقش کلیدی بهورزان در ارتقاء بهداشت و سلامت

دکتر سیامک محبی گفت: بهورزان پای ثابت برنامه‌های ارتقاء بهداشت و سلامت به خصوص در مناطق محروم هستند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، سیامک محبی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم در  مراسم روز بهورز که جمعی از رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، معاونان بهداشت، مدیران شبکه بهداشتی، بهورزان و مراقبان سلامت به صورت وبینار در آن حضور داشتند، با بیان اینکه اکثر خدمات بهداشتی دیده نمی شوند، گفت: یکی از تفاوت های اساسی سیستم بهداشت با درمان در این است که حوزه بهداشت نیازهایی را پاسخ می دهد که خیلی از افراد جامعه واقف به آن نیستند.

وی با اشاره به نقش کلیدی بهورزان در جامعه، اظهار کرد: بهورزان پای ثابت برنامه‌های ارتقا بهداشت و سلامت هستند و در اپیدمی کرونا، علی رغم کمبودها در اموراتی که حتی در شرح وظایف سازمانی این گروه نبود ورود کرده و در کنار نقش بهورزی در سایر نقش‌ها نیز ظاهر شدند.

در پایان این مراسم از بهورزان نمونه استانی و کشوری تقدیر بعمل آمد.