• 1400/07/04 - 11:01
در راستای تشویق و ترغیب همشهریان به تزریق واکسن؛

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به کمپین سلامتی پیوست

دکترمحمدرضا قدیر با پیوست به کمپین سلامتی"۱۰+۱" گفت: تنها راه کنترل کرونا واکسیناسیون است.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم،در راستای تشویق و ترغیب همشهریان به تزریق واکسن صبح امروز دکتر محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با پیوستن به کمپین سلامتی گفت: تنها راه کنترل کرونا واکسیناسیون است.

وی ادامه داد: به تبلیغات ضدواکسن که در فضای مجازی وجود دارد توجه نکنید، هیچ یک از این مطالب پایه علمی ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه 18 مرکز تجمیعی در استان قم درحال خدمت رسانی به همشهریان است افزود: بنده و تمامی کادر درمان بعلاوه افراد خانواده هایمان واکسینه شدیم و منتظر یکایک شما در مراکز تجمیعی واکسیناسیون جهت تزریق واکسن هستیم.

کمپین سلامتی"10+1" توسط وزارت بهداشت چند روزی است راه اندازی شده که انتظار می رود برای مقابله با کرونا، هر ایرانی ۱۰ نفر از اقوام، دوستان و همسایگان خود را دعوت به تزریق واکسن نماید.

هم اکنون نوبت آحاد جامعه است که از امکان واکسیناسیون خود استفاده کنند و با توجه به اعتقاد محققان و متخصصان از  نخستین واکسن در دسترس که بهترین واکسن است در راستای افزایش ایمنی جامعه بهره بگیرند.