• 1400/09/10 - 09:07
کارشناس مسئول آمار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم؛

حداقل یکماه قبل از سفر و تهیه بلیط از صحت محتوای کارت واکسن خود اطمینان حاصل کنید

علی یعقوبی با اشاره به مشکلاتی نظیر عدم ثبت اطلاعات واکسیناسیون یا مغایرت برند واکسن در کارت واکسن دیجیتال فارسی و انگلیسی که امکان دارد در کارت واکسن افراد وجود داشته باشد، گفت: ;کسانی که قصد سفر به خارج از کشور را دارند حتما یکماه قبل از اقدامات اولیه سفر کارت واکسن خود را چک نمائید.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، علی یعقوبی کارشناس مسئول آمار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم در گفت و گویی با بیان اینکه در مواردی ممکن است افراد با مراجعه به سامانه واکسیناسیون کشور به نشانی salamat.gov.ir پس از ورود به بخش دریافت کارت واکسن دیجیتال فارسی یا انگلیسی با پیغام «اطلاعات واکسن شما ثبت نشده است»، مواجه شوند، همچنین این احتمال وجود دارد که برند واکسن تزریقی در یک یا هر دو دوز با واکسن ثبت شده در کارت واکسن مغایرت داشته باشد، اظهار کرد: برای جلوگیری از خسارت مالی و به تعویق افتادن برنامه های روزمره یا سفر خود حتما قبل از اقدامات اولیه مانند تهیه بلیط از صحت اطلاعات کارت واکسن خود اطمینان حاصل نمائید.

وی با اشاره به محدودیت ورود به کشورهای مختلف از لحاظ تزریق نوع واکسن توسط افراد، ادامه داد : کسانی که قصد سفر به خارج از کشور در ماه‌های آینده را دارند از طریق این لینک https://visaguide.world/news/vaccine-checker-proof-of-immunity-for-travel می‌توانند متوجه شوند که آیا نوع واکسنی که دریافت کرده‌اند توسط کشور مقصد برای مسافرت پذیرفته می شود یا خیر.

یعقوبی تصریح کرد: در صورت عدم پذیرش نوع واکسن تزریق شده با واکسن‌های مورد قبول کشور مقصد، افرادی که ناچار به سفر هستند می‌بایست در اولین فرصت با مراجعه به معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان محل سکونت خود درخواست تزریق یک یا دو نوبت واکسن اضافه بر واکسن‌های تزریق شده بر اساس پروتکل ابلاغی معاونت بهداشت وزارت بهداشت کنند.

کارشناس مسئول آمار معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: این اقدامات برای افرادی است که قصد خروج از کشور را دارند.

نحوه برطرف کردن مشکلات کارت واکسن خود را می توانید در این فیلم آموزشی ببینید.