• 1400/10/27 - 07:27
معاون وزیر بهداشت:

بسته آموزشی ازدواج به زوج‌های جوان ارائه شود

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: باید برای مباحث پیش از ازدواج، حین ازدواج و بعد از ازدواج برنامه و پکیج و بسته آموزشی ارائه دهیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکترکمال روز یکشنبه در کمیته تخصصی نشست استانی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در قم اظهار داشت: در ابتدا از همه تلاش ها و زحماتی که تیم های بهداشتی و درمانی در راستای مقابله با کرونا انجام داده اند، قدردانی می کنم.

وی ادامه داد: توفیق خدمت در شهر مقدس قم امر بسیار مهمی است که نباید دست کم بگیریم و باید با تمام توان در راستای خدمات رسانی به جامعه گام برداریم.

معاون وزیر بهداشت با تاکید بر اهمیت ترویج فرزندآوری گفت: باید بکوشیم تا جایی که می توانیم در راستای اقدامات این موضوع گام برداریم تا به جوانی جمعیت کشور کمک کنیم.