• 1402/07/25 - 10:06

برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت روز جهانی غذا

به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم به همت مرکز خدمات جامع سلامت بقیه اله در مدرسه دخترانه شهید توسلی با همکاری مرکز بهداشت شهرستان یک و آموزش پرورش ناحیه ۱ برگزار شد.

هدف از این جشنواره توجه به اهمیت تغذیه سالم و نیاز به تنوع تغذیه در سنین کودکی و ایجاد رغبت و انگیزه و میل غذایی در دانش آموزان و همچنین مشارکت آنها در امور منزل بوده است که با مشارکت بسیار بالای دانش آموزان و خانواده های محترم آنان برگزار شد.
تنوع و کیفیت غذاها در سطح بسیار بالایی بوده و به طرز زیبایی تزئین شده بودند.

در پایان نمایشگاه ،غذاها به کلاس ها برده شد، سپس دانش آموزان در محیطی صمیمی با هم غذاها را میل نموده و ساعات خوشی را در کنار هم تجربه کردند .

در این جشنواره، بیش از ۱۰۰ نوع غذا توسط دانش‌آموزان با محوریت غذای سالم و سرشار از مواد مغذی، غلات، حبوبات، سبزیجات و... به نمایش گذاشتند.

شایان ذکر است در پایان به تعدادی از دانش آموزان جشنواره غذای سالم، جوایزی به رسم یاد بود اهدا شد.

• گروه خبری :