• 1400/11/11 - 11:56
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم؛

آمادگی استان قم برای مقابله با موج ششم کرونا

دکتر مهدی مصری با اشاره به برنامه‌ریزی های صورت گرفته برای مقابله با موج ششم گفت: تمام تیم‌های بهداشتی و مراکز آموزشی درمانی در این خصوص آماده باش کامل هستند.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر مهدی مصری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم، امروز در جلسه هیئت رئیسه این دانشگاه با یادآوری مجاهدت‌های صورت گرفته در پیروزی انقلاب اسلامی و تبریک ایام الله دهه فجر گفت: دهه فجر انقلاب اسلامی تبلور نظام مقدس جمهوری اسلامی بود که تاکنون مسیر باشکوهی را پیموده و ما هم باید سهم خود را در این مسیر ادا کنیم.

وی با اشاره به پیک ششم کرونا گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، آمادگی‌های لازم در خصوص مقابله با موج ششم بیماری کووید۱۹ در استان پیش‌بینی شده و تیم‌های بهداشتی و مراکز درمانی در این خصوص آماده باش کامل هستند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قم بیان داشت: از تمام بخش‌های مجموعه دانشگاه که در ۲۳ماه گذشته در صف مقدم مبارزه با ویروس کرونا بودند کمال تشکر را دارم چراکه بی وقفه و به صورت شبانه‌روزی برای سلامت مردم تلاش کردند.