• 1402/02/09 - 08:22

9 اردیبهشت ماه، روز روانشناس و مشاور گرامی باد.

سلامت روان نقش مهمی در تضمین پویایی و کارآمدی هر جامعه ایفا می کند. توجه به سلامت روان به عنوان سرمایه های اجتماعی و اعضای کلیدی حلقه بهداشت و درمان ضرورتی انکارناپذیر است. فعالیت در حوزه سلامت روان امری ستودنی و از الزامات بهداشت عمومی است و نباید از این حوزه غافل شد. رسالت روان‌شناس، هدیه کردن حس شاد زیستن و ایجاد احساس ارزشمندی در انسان هاست.

دکتر محبی طی پیامی روز روانشناس و مشاور را به فعالان این حوزه تبریک گفت.
در این پیام آمده است:

امروزه ضرورت و اهمیت روانشناسان و مشاوران بر کسی پوشیده نیست. یک روانشناس خوب با شفای روح انسانها به آنها کمک می کند تا زندگی بهتری داشته باشند و به خودآگاهی و سلامت روان برسند.
روز نهم اردیبهشت ماه، به عنوان روز جهانی روانشناس و مشاور درنظر گرفته شده است تا به اهمیت و نقش موثر روانشناسی در زندگی افراد بیش از پیش تاکید شود.
اینجانب روز روانشناس و مشاور را به کلیه روانشناسان و مشاوران عزیز تبریک عرض نموده و ضمن ارج نهادن به تلاشهای ارزشمند این عزیزان، از خدمات تاثیرگذار و راهگشای روانشناسان پرتلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و بویژه حوزه بهداشت قدردانی می نمایم. امیدواریم همواره در جهت نیل به هدف نهایی این مجموعه که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است، بیش از پیش موفق و پیروز باشید.
دکتر سیامک محبی
معاون بهداشتی و رئیس مرکز بهداشت استان