• 1399/12/17 - 11:09

کمیته واکنش سریع مقابله با کرونا دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد

دکتر قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این جلسه گفت: متاسفانه وضعیت کرونا در قم در حال پیشرفت بوده و از سوی دیگر، عدم توجه به مباحث بهداشتی توسط برخی از همشهریان را نیز شاهد هستیم.

وی افزود: ۴۰ درصد تست هایی کرونا که در هفته گذشته در قم مثبت شدند، مربوط به افرادی بود که در تالارها در مراسم عزا و یا عروسی شرکت کرده بودند.

دکتر قدیر گفت: تست های روزانه ما در حال افزایش است و در برخی از روزها تا حدود ۸۰۰ تست کووید19 به صورت روزانه در قم انجام می شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: متاسفانه برخی از مناطق قم از جمله، پردیسان، شهرک قدس، باجک دو و سه، گلزار، شهرک امام حسن(ع) و شیخ آباد بروز بیماری بالاتر بوده و باید همشهریان نهایت دقت را در خصوص رعایت دستورات بهداشتی داشته باشند.