• 1395/03/05 - 13:27

کارگاه آموزشی خودمراقبتی سازمانی صبح امروز با حضور داوطلبان متخصص ادارات قم در معاونت بهداشتی برگزار گردید .

برنامه پنجم تحول سلامت در حوزه بهداشت «ارتقای سواد سلامت جامعه با اجرای برنامه ملی ترویج و توسعه خودمراقبتی» می باشد که در این راستا کلیه سازمان های دولتی و غیر دولتی و مراکز آموزشی اعم از دانشگاهی و مدارس به عنوان محیط های حامی سلامت با اجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی به ایجاد محیط کار سالم و ارتقای سلامت در محیط کار کمک می کنند. بر همین اساس و با برنامه ریزی های انجام شده در واحد آموزش و ارتقاء سلامت کارگاه آموزشی خودمراقبتی سازمانی با حضور رابطین متخصص ادارات صبح امروز برگزار گردید. در این کارگاه ضمن بیان اهداف و روند اجرای طرح تحول سلامت در حوزه بهداشت در شهر قم و معرفی مراکز و پایگاههای سلامت، مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت به تشریح برنامه خودمراقبتی سازمانی و نقش رابطین ادارات در این زمینه پرداختند. مجید گلشیری رابطین را بعنوان سفیران سلامت متولی و عهده دار حفظ و ارتقاء سلامت خود، خانواده و همکاران و همچنین ا رتقاء سواد سلامت آنان معرفی نمود. در ادامه مهندس سلیمی  با آموزش کوتاهی درخصوص برنامه ریزی عملیاتی ، هدفمند بودن فعالیتهای سازمانی را مهم ارزیابی نموده و اجرای برنامه خود مراقبتی سازمانی موفق را منوط به و برنامه ریزی عملیاتی دقیق دانستند.