کارگاه آموزشی آماده سازی اکیپ های بهداشت محیط جهت مواجهه با بیماری های منتقله از آب و غذا
کارگاه آموزشی آماده سازی اکیپ های بهداشت محیط جهت مواجهه با بیماری های منتقله از آب و غذا روز گذشته در مرکز بهداشت شهرستان با حضور کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی برگزار گردید.
کارگاه آموزشی آماده سازی اکیپ های بهداشت محیط جهت مواجهه با بیماری های منتقله از آب و غذا روز گذشته در مرکز بهداشت شهرستان برگزار گردید. در این همایش که کلیه کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی حضور داشتند با توجه به آغاز فصل گرما، دستورالعمل های مرتبط با کنترل آب آشامیدنی در شرایط بحرانی، فوریتهای سلامت در التور و سایر بیماریهای منتقله از آب و غذا، آشنایی با مباحث مربوط به بهداشت مواد غذایی در فوریتهای سلامت مطرح گردید.