مصرف داروهای هورمونی از جمله قرصهای پیشگیری از بارداری که برخی بانوان به اشتباه برای به تأخیر انداختن قاعدگی در سفرهای زیارتی مصرف می کنند میتواند عوارض کشنده و خطرات جدی برای سلامت بانوان به همراه داشته باشد و هرساله قربانی می گیرد.
مهمترین و جدیترین عارضه این قرصها، افزایش خطر لخته شدن خون در عروق است. این لختهها میتوانند منجر به مشکلات جدی مانند سکته مغزی، حمله قلبی و آمبولی ریه شوند که همگی میتوانند جان فرد را به خطر بیندازند.
این خطر بهویژه در برخی گروهها و شرایط بیشتر است، از جمله:
زنانی با سابقه خانوادگی لخته شدن خون: اگر در خانواده فرد سابقه لخته شدن خون یا اختلالات انعقادی وجود داشته باشد، احتمال بروز این مشکل برای وی بیشتر است.
زنان با سابقه بیماریهای قلبی یا عروقی: افرادی که از مشکلات قلبی یا عروقی مانند فشار خون بالا، بیماریهای قلبی، یا اختلالات عروقی رنج میبرند، در معرض خطر بالاتری قرار دارند.
افراد با اضافه وزن یا چاقی: چاقی یکی از عوامل خطر مهم برای تشکیل لختههای خونی است و مصرف قرصهای ضدبارداری میتواند این خطر را افزایش دهد.
زنان بالای 35 سال: با افزایش سن، خطر تشکیل لختههای خونی افزایش مییابد، بهویژه در زنانی که از قرصهای ضدبارداری استفاده میکنند.
زنان سیگاری: مصرف سیگار بهطور قابلتوجهی خطر لخته شدن خون را در زنان افزایش میدهد، بهویژه اگر همزمان از قرصهای ضدبارداری نیز استفاده شود.
مصرف خودسرانه قرص های پیشگیری از بارداری، علاوه برافزایش خطر لخته شدن خون میتواند باعث اختلالات هورمونی، خونریزیهای نامنظم و مشکلات کبدی و گوارشی و برخی عوارض دیگر شود.
سلامتی فرد مهمتر از هر چیز دیگری است، بنابراین توصیه می شود حتماً پیش از هرگونه اقدام، با پزشک خود مشورت کنید.
با آرزوی سلامتی و سفری ایمن برای همه زائران اربعین حسینی.
هپاتیت های ویروسی یکی از عمده ترین مشکلات سلامت عمومی در جهان امروز محسوب می شوند. هرسال میلیون ها نفر به این بیماری مبتلا شده و جمعی ازآنها نیز مبتلا به انواع حاد یا عوارض ناشی از بیماری و حتی مرگ می شوند.
آسیب های ناشی از یو وی عمدتا قابل اجتناب است. افزایش میزان بروز سرطان های پوست در دهه های گذشته به شدت با قرار گرفتن در معرض پرتوهای فرابنفش شغلی و تفریحی مرتبط است. مواجهه بیش از حد با یو وی به عنوان علت اصلی اثرات مضر بر روی پوست، چشم و سیستم ایمنی شناخته شده است.
دارا بودن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی در یکی از رشته های تحصیلی بهداشت عمومی، مامایی و پرستاری برای داوطلبان زن و داشتن مدرک تحصیلی کاردانی و یا کارشناسی در یکی از رشته های تحصیلی بهداشت عمومی، بهداشت محیط و پرستاری برای داوطلبان مرد. شرکت داوطلبان دارای مدرک تحصیلی بالاتر از مقطع کارشناسی در هر رشته تحصیلی در آزمون بهورزی مجاز نمی باشد.
متقاضیان واجد شرایط، مدارک لازم را به ترتیب ذکر شده از تاریخ 16/11/1401 حداکثر تا پایان تاریخ 30/11/1401 روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 لغایت 15 و پنج شنبه ها از ساعت 8 تا 13 (بجز تعطیلات رسمی) به نشانی: قم، خیابان امام خمینی (ره)، خیابان 20 متری شهید بهشتی، نبش تقاطع چمران –مرکز بهداشت استان قم (امور اداری خانم حسینی/آقای کاظمیان)،تحویل و رسید دریافت نمایند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد برای بسیج اقدام جهانی برای مقابله با آلودگی هوا، 7 سپتامبر یا 29 دی ماه هر سال را به عنوان روز جهانی هوای پاک برای آسمان آبی تعیین کرد و از سهامداران دعوت کرد تا این روز را جشن بگیرند و به افزایش همکاری های بین المللی در حمایت از تلاش های همه توجه کنند.