• 1399/09/02 - 11:48

مدیران مراکز خدمات جامع سلامت و فرماندهان حوزه های بسیج با طرح بسیج محله محور کووید ۱۹ آشنا شدند؛

پیرو مصوبات اولین جلسه قرارگاه شهرستان، امروز در دو جلسه پیاپی، مدیران مراکز و فرماندهان حوزه های بسیج ضمن آشنایی با جزئیات اجرایی طرح، حوزه استحفاظی خود را شناختند.

در سطح شهرستان ۴ کمیته فعال می شوند که شامل  کمیته حمایت و قرنطینه خانگی/ غیر خانگی،  کمیته رهگیری و مراقبت،  کمیته آموزش همگانی،  کمیته پایش و نظارت می باشد که به غیر از کمیته اول  که مسئولیت آن با بسیج است مسئولیت  دیگر کمیته ها با دانشگاه علوم پزشکی است. لازم به ذکر است در سطح محله کمیته عملیاتی محله با فرماندهی بسیج شکل می گیرد که بحثهای فنی با مرکز بهداشت و بحثهای پشتیبانی با بسبج است.

براساس این طرح شهر به ۲۷ محله تقسیم شده که بلوک بندی آن مشخص گردید. در این جلسه مدیران مراکز ۲۷ گانه خدمات جامع سلامت با فرمانده های بسیج محلات معارفه و آشنا شدند که بتوانند کمیته عملیاتی محله شکل بگیرد. این برنامه در دو جلسه مجزا بر اساس زون بندی ۵ گانه شهر صورت گرفت. با توجه به تیمهای سه گانه تعریف شده، تیم مراقبت در پایگاه سلامت، تیم حمایت در پایگاه بسیج، تیم نظارت در مراکز جامع خدمات سلامت مستقر خواهند شد.

در این طرح مدیران مکلف به اطلاع رسانی و آشنایی کلیه پرسنل مرکز و پایگاه های سلامت و مشخص نمودن گروههای آسیب پذیر سالمندان، مادران باردار، بیماران زمینه ای شدند. از سویی فرمانده های پایگاه های محلات مکلف به اطلاع رسانی به ائمه جماعت مساجد و معتمدین محلی شدند که الان جلسات آن در این لحظه برقرار است.