• 1401/09/30 - 13:22

فراخوان جشنواره پیشنهادات و ثبت تجارب با محوریت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت

با هدف ترویج فرهنگ جوانی جمعیت و فرزند آوری و چالش‌های کاهش جمعیت و فرزند آوری

این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ جوانی جمعیت و فرزند آوری  و چالش‌های کاهش جمعیت و فرزند آوری به همت دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار می‌شود.

جشنواره پیشنهادات و ثبت تجارب با محوریت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با اهداف ترویج فرهنگ جوانی جمعیت؛ فرزند آوری  و چالش‌های کاهش جمعیت و فرزند آوری و ازدواج، خانواده و فرزند آوری برگزار خواهد شد.

محورهای برگزاری جشنواره ارتقاء نرخ باروری؛ پیشگیری از رشد منفی جمعیت؛ حمایت از خانواده و جوانی جمعیت؛ حمایت از خانواده و جوانی جمعیت؛ تسهیل  ازدواج و کاهش سقط ‌جنین هستند و علاقه‌مندان شرکت در جشنواره می‌توانند به سامانه مدیریت دانش( تجارب) km.behdasht.gov.ir:  مراجعه و پیشنهادات خود را نیز در سامانه  sus.behdasht.gov.ir ثبت کنند.

امتیاز در ارتقاء رتبه به عالی، امتیاز در ارزیابی عملکرد سالیانه و جوایز نقدی به همراه تقدیرنامه امتیازات ویژه شرکت در جشنواره پیشنهادات و ثبت تجارب با محوریت حمایت از خانواده و جوانی جمعیت هستند.

علاقه‌مندان برای ارتباط با دبیرخانه این جشنواره - مدیریت توسعه و تحول اداری - می‌توانند با شماره 31071373 تماس حاصل نمایند.

مهلت ثبت پیشنهادات و تجارب در سامانه از تاریخ یکم تا بیستم دی ماه 1401 است.

• گروه خبری : اطلاعیه ها,اخبار اختصاصی