لیست اخبار صفحه :346
طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان در کلیه مراکز بهداشتی درمانی  اجرا می شود

طرح سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان در کلیه مراکز بهداشتی درمانی اجرا می شود

طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان تابستان هرساله همزمان با ثبت نام دانش آموزان اول ابتدایی انجام می شود. در این طرح که با مشارکت اداره کل آموزش و پرورش، سازمان آموزش و پرورش استثنایی و معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود دانش آموز ابتدا در پایگاه سنجش ...

جوابیه مرکز بهداشت در خصوص مطالب مطروحه در سایت خبر گزاری فارس

جوابیه مرکز بهداشت در خصوص مطالب مطروحه در سایت خبر گزاری فارس

پیرو مطالب مندرج در سایت خبرگزاری فارس در تاریخ 9 تیرماه 93 درخصوص انعکاس مباحث مطرح شده در جلسه شورای اسلامی شهر قم با موضوع بررسی سلامت و بهداشت بخش ها و روستاهای قم، به تفکیک، جوابیه تهیه شده توسط معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهت هریک از تیترهای خبری آن خبرگزاری جهت تنویر افکار عمومی اعلام گردید.

روزه داری دربارداری وشیردهی

روزه داری دربارداری وشیردهی

با توجه به برکات ماه مبارک رمضان فواید و تاثیرات معنویی آن بر جسم وروان همواره این سوال برای خانمهای باردار وشیرده مطرح است که آیا میتوانند روزه بگیرند؟

....پنجمین بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی از مرکز بهداشتی درمانی قلعه چم، سلفچگان، و همچنین ساختمان جديدالاحداث مرکز سلفچگان
ادامه بازدید هاي دوره اي ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی از مرکز بهداشتی درمانی روستايي قم

....پنجمین بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی از مرکز بهداشتی درمانی قلعه چم، سلفچگان، و همچنین ساختمان جديدالاحداث مرکز سلفچگان

پنجمین بازدید ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی از مرکز بهداشتی درمانی قلعه چم، سلفچگان، و همچنین ساختمان جديدالاحداث مرکز سلفچگان

بازدید رئیس پلیس فتا نیروی انتظامی استان قم از دهکده سلامتی
در ادامه بازدید سازمان ها و نهاد های سراسر کشور از دهکده سلامتی

بازدید رئیس پلیس فتا نیروی انتظامی استان قم از دهکده سلامتی

یکشنبه 93/4/8رئیس پلیس فتا (فناوری تبادل اطلاعات)به اتفاق همکارانشان از مجموعه دهکده سلامتی مرکز بهداشت استان بازدید و با فعالیت و ارائه خدمات به گروههای هدف در آن مجموعه آشنا گردیدند.

نكاتي در مورد تغذيه صحيح در ماه مبارك رمضان

نكاتي در مورد تغذيه صحيح در ماه مبارك رمضان

در ماه مبارك رمضان نيز مانند هميشه پيروي از برنامه غذايي متنوع و متعادل شامل چهار گروه اصلي غذايي (نان و غلات، ميوه و سبزي، گوشت و حبوبات، شير و لبنيات) ضروري است. با رعايــت تـنوع و تعادل در مصرف غذا نيازهاي تغذيه اي شامل آب، املاح، ويتامين ها، مواد معدنی، پروتئين و انرژي مورد نياز بدن، تامين مي شود. در برخي منابع توصيه شده است كه افراد روزه دار همانند زماني كه روزه نيستند سه وعده غذا بخورند كه اين وعده ها شامل افطار، شام و سحر است اما صرف غذا در دفعات كمتر از 2 بار در روز در سالهائی که ماه مبارک رمضان در فصل تابستان است و روزها بلند و فاصله سحر تا افطار 17 -16 ساعت می باشد توصیه نمی شود.

راهنمای غذایی در ماه مبارک رمضان

راهنمای غذایی در ماه مبارک رمضان

ه طور کلی تغذیه صحیح، شامل مصرف متعادل و متناسب از گروه های اصلی غذایی (نان و غلات، گوشت و حبوبات، شیر و لبنیات، سبزی ها و میوه ها) و روغن های مایع می باشد که در کنار آن مصرف آب و مایعات، انجام فعالیت های روزانه به همراه کنترل وزن تأکید می شود. در ماه مبارک رمضان که مسلمانان از طلوع تا غروب خورشید ناشتا هستند، معمولاً غذای مصرف شده کمتر از غذای دریافتی در روزهای معمول است که خود عاملی سلامتی بخش برای افراد، در این ماه عزیز می باشد. رژیم غذایی متعادل در این ماه علاوه بر بهبود فراسنجهای کلسترول خون، سبب کاهش اسید معده شده و از یبوست و دیگر مشکلات گوارشی پیشگیری می کند و در نهایت شیوه زندگی سالم و فعالی را موجب می شود.