• 1395/03/03 - 14:27
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

جلسه کمیته دانشگاهی التور با حضور ریاست محترم دانشگاه در معاونت بهداشت برگزار گردید.

اولین کمیته دانشگاهی التور در سال 95 با حضور آقای دکتر ایرانیخواه، ریاست دانشگاه، معاون درمان، معاون آموزشی، دکتر معاون بهداشتی، مدیر درمان، معاون فنی استان، مدیر منابع انسانی، مدیر امور آزمایشگاههای، مدیر گروه و کارشناس مبارزه با بیماریها، دکتر غلامحسینی مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه اي، مدیر گروه آموزش و ارتقاء سلامت برگزار گردید. در ابتدا آقای دکتر آقاحسنی گزارشی از عملکرد معاونت بهداشتی در اعیاد نیمه شعبان ارائه نموده و از کلیه دست اندکاران این امر تقدیر نمودند و سپس آقای دکتر نیک پور گزارشی از فعالیت سال گذشته و دستورالعمل جدید ارائه کردند.

در ادامه معاون آموزشی دانشگاه، بکارگیری دانشجویان دانشکده بهداشت را در این مناسبتها بعنوان یک فیلد اموزشی در جهت کاراموزی و اموزش دانشجویان و نیز مشارکت و همکاری با معاونت بهداشتی در فعالیتها مفید دانستند .