• 1398/01/11 - 10:43
  • 77
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

توقیف 80 کیلو نمک صنعتی از یک مرکز طبخ غذا

در ادامه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در روز گذشته کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت موفق به شناسایی مقادیری نمک صنعتی در یک مرکز طبخ غذا( چلوکبابی) شدند.

 

در ادامه نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در روز گذشته کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت موفق به شناسایی مقادیری نمک صنعتی در یک مرکز طبخ غذا( چلوکبابی) شدند. متصدی متخلف جهت تهیه و طبخ غذا از نمکهای غیرخوراکی استفاده می نمود که با هوشیاری بازرسان بهداشت محیط مقدار 80 کیلو نمک صنعتی  از این واحد متخلف توقیف گردید.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 32062
کلمات کلیدی