• 1402/12/07 - 17:25

تجهیز آزمایشگاه مرجع مرکز بهداشت استان به تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی

آزمایشگاه مرجع امام رضا (ع) معاونت بهداشتی پس از آنکه از نظر رعایت استانداردهای بهداشت محیط و حرفه ای ، ایمنی بیمار و تضمین کیفیت مورد تایید نمایندگان سازمان بهداشت جهانی قرار گرفت مشمول دریافت تجهیزات از پروژه ICERP با وام بانک جهانی شد که در این راستا تجهیزات اتوآنالایزر میندری مدل BS-430 ، الایزا پروسسورداینکس - تمام اتوماتیک و سل کانتر هماتولوژی میندری فول دیف و بصورت کاملا خودکار مدلBC-6200 از وزارت بهداشت دریافت شد.

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی در آزمایشگاه مرجع مرکز بهداشت استان مستقر در مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا(ع) به بهره برداری رسید.

در این مراسم که دکتری مهدی مصری رئیس و دکتر مجید اصغری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم حضور داشتند، سه دستگاه اتوآنالایزر میندری مدل BS-430، الایزا پروسسورداینکس - تمام اتوماتیک و سل کانتر هماتولوژی میندری فول دیف و بصورت کاملا خودکار مدلBC-6200 به بهره برداری رسید.

اتوآنالایزر میندری مدل BS-430 1- دستگاه اتو آنالایزر بیوشیمی از کمپانی میندری با سرعت 420 تست در ساعت است.

2- سنسور بازوها جهت جلوگیری از خطا، قابلیت تشخیص فیبرین، لخته و حباب را دارد.

3- دارای بارکد ریدر آنلاین می باشد و قابلیت اتصال به شبکه و پذیرش به صورت آنلاین ، دستی ،یک طرفه و دو طرفه را دارد.

4- صرفه جویی در مصرف محلول و کیتهای تشخیصی (این دستگاه کمترین میزان مصرف محلول ( 80 لاندا (میکرولیتر)) می باشد.)

5- دقت سمپلینگ بسیار بالا ( تا 0.1 میکرولیتر )

6-دارای برنامه کنترل کیفی مجزا با قابلیت رسم نمودار لووی جینینگ وکالیبراسیون دستی و اتوماتیک می باشد.

9-دارای برنامه آرشیو که قابلیت ذخیره سازی نتایج 100 هزار بیمار را دارد. الایزا پروسسورداینکس - تمام اتوماتیک 1-ظرفیت انجام 4 پلیت به صورت همزمان را دارا می باشدوهمچنین دارای 4 انکوباتور 37 درجه می باشد. 2-دارای سیستم تعریف باز با قابلیت تعریف تست برای تمامی تست های الایزا به صورت نامحدود را دارا می باشد. 3-قابلیت تقسیم نمونه و ریجنت، شستشو، انکوباسیون در دمای محیط و37 درجه وخوانش پلیت ، صفر تا صد را دارا می باشد. 4-امکان تعریف چندین تست متفاوت با برنامه های مشابه روی یک پلیت را دارد. را دارد.LIS و HIS5- امکان اتصال به سیستم برای کمترین میزان کری اوور Sampel tip و Reagent tip6-استفاده از 7-بازگرداندن اضافه برداشت محلول ها به ظروف برای کمترین میزان هدر رفت ریجنت ها ( صرفه جویی در مصرف محلولها و کیتهای تشخیصی) 8-رقیق سازی اتومات در صورت نیاز سل کانتر هماتولوژی میندری فول دیف و بصورت کاملا خودکار مدلBC-6200 1-قابلیت اندازه گیری 37 پارامتر را دارد. 2-قابلیت خوانش 110 نمونه در ساعت را دارد. 3-دارای 50 جایگاه نمونه و 5 پارت دیف( جهت تحلیل دقیق انواع مختلف سلول ها ) می باشد. 4-قابلیت ذخیره 100 هزار جواب را دارد. 5-قابلیت خوانش خون تام ومایعات بدن شامل مایع صفاقی، مایع نخاعی و مایع سینوویال را دارد. 6-قابلیت تشخیص مورفولوژی سلولهای غیر طبیعی را دارد. انجام می گیرد.Chemical Dye7-اندازه گیری به روش فلوسایتومتری، لیزر اسکتر و داخلی آزمایشگاه را دارد. LIS 8- صفحه نمایش رنگی با ایکون های بزرگ و پشتیبانی در برنامه 9- بارگذاری خودکار اختیاری ، اسکنر بارکد از ویزگی های این دستگاه می باشد.