• 1402/11/11 - 14:47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری یازدهمین کمیته بهداشت کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه و کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه

یازدهمین کمیته بهداشت کارگروه بهداشت و درمان در حوادث غیرمترقبه و کمیته پدافند غیرعامل دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 10 بهمن با دستورکار تعیین مراکز حیاتی، حساس و مهم فضاهای فیزیکی معاونت بهداشتی و برنامه ریزی و هماهنگی در مراسم جشن نیمه شعبان با حضور اعضای مربوطه در سالن سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مرکز بهداشت استان برگزار گردید.
در این جلسه تصمیمات مقتضی در مورد مراکز حیاتی، حساس و مهم فضاهای فیزیکی اخذ شد و در ادامه نیز در مورد تجمعات انبوه پیش رو (مراسم جشن نیمه شعبان) بحث و تبادل نظر گردید. همچنین بر اساس قوانین و مقررات و دستورالعمل مربوطه، مقرر شد کلیه گروه ها در خصوص ارزیابی خطرات و مخاطرات تجمعات انبوه و تحلیل آسیب ها و راه های کنترلی و کاهش آسیب ها اقدام نمایند.