• 1400/10/19 - 11:38
با حضور مدیران روابط عمومی سازمان ها و ادارات استان قم؛

پویش "با ماسک و واکسن برای هم بمانیم" در قم کلید خورد

به دنبال افزایش میزان ابتلا به سویه جدیدکرونا، پویش مجازی «با ماسک و واکسن، برای هم بمانیم» باهدف جلب مشارکت مردمی در راستای تکمیل واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی در استان قم کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، این پویش با هدف آگاه ‌سازی افراد با محوریت ارتقاء سطح مشارکت آنان در انجام سه نوبت واکسیناسیون و رعایت پروتکل های بهداشتی در خانه و محیط اجتماعی از امروز به مدت یک ماه در استان قم آغاز بکار کرده است.

این پویش گویای آن است که آنچه درشرایط کنونی می تواند راهی برای مسدود کردن منافذ نفوذی کرونا در اجتماع انسانی باشد، فقط رعایت الزامات بهداشتی و حرکت آگاهانه عمومی درمقابل کروناست.

صاحب نظران دانشگاه علوم پزشکی قم معتقد هستند یرای مقابله با کرونا باید سبک زندگی را تغییر داد که مهمترین موارد آن رعایت نکات بهداشت فردی و اجتماعی به خصوص استفاده مستمر از ماسک و تکمیل روند واکسیناسیون است.

با شروع این پویش می توان از ظرفیت فضای مجازی برای مقابله با ورود به پیک ششم که این روزها همه نگران سیر صعودی آن هستند، بهره گرفت.

• گروه خبری : اطلاعیه ها,اخبار اختصاصی,اطلاعیه ها و رویدادها