• 1397/07/01 - 09:29

677 مورد نظارت بهداشتی و بیش از 2ونیم تن معدومی

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با استقرار 10 اکیپ ستادی و میحطی در ایام سوگواری عاشورا و تاسوعای حسینی در سطح شهر و روستا و با انجام در مجموع مورد نظارت بهداشتی مقدار 2560 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل استفاده را از گردونه مصرف خارج نماید.

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با استقرار 10 اکیپ ستادی و میحطی در ایام سوگواری عاشورا و تاسوعای حسینی در سطح شهر و روستا و با تشدید نظارت بهداشتی مقدار 2560 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل استفاده را از سطح عرضه و مصرف خارج نمود.

از تاریخ 28 لغایت 90 شهریور مصادف با ایام سوگواری شهادت اباعبدالله الحسین(ع) تعداد 677 مورد بازدید صورت پذیرفت که این بازدیدها شامل بازدید از مساجد، تکایا و حسینیه ها ،  کنترل و نظارت بر نحوه نگهداری و توزیع نذورات مربوط به مراسمها و  نیز بازدید از ایستگاههای صلواتی می شود.

همچنین  494 مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی، 22 مورد نمونه برداری از آب اماکن و 118 مورد کلر سنجی از دیگر فعالیتهای بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت در این ایام می باشد.

لازم به ذکر است در طول این سه روز  هیچ موردی از مسمومیت مواد غذایی گزارش نگردیده است.