• 1399/02/03 - 16:59
  • 160
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

1850 مورد نظارت بر اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند و 5 مورد پلمپ در روز گذشته

تعداد کل بازدیدهای بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت در روز گذشته مورخ 2 اردیبهشت ماه 1850مورد بود که تعداد 5 مورد از صنوف متخلف پلمپ و جهت 119 مورد اخطار صادر گردید. در این روز همچنین 6 قلیان سر که جزو صنوف پرخطر می باشند و باید تا اطلاع ثانوی تعطیل باشند فعالیت خود را از سر گرفته بودند

 

1850 مورد نظارت بر اجرای طرح فاصله گذاری هوشمند و 5 مورد پلمپ در روز گذشته

تعداد کل بازدیدهای بازرسان بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت در روز گذشته مورخ 2 اردیبهشت ماه 1850مورد بود که تعداد 5 مورد از صنوف متخلف پلمپ و جهت  119 مورد اخطار صادر گردید. در این روز همچنین 6 قلیان سر که جزو صنوف پرخطر می باشند و باید تا اطلاع ثانوی تعطیل باشند فعالیت خود را از سر گرفته بودند که با مداخله بازرسان مرکز بهداشت در قالب گشت مشترک با تعزیرات، صمت، نیروی انتظامی و اماکن تعطیل و غیرفعال شدند . لازم به ذکر است تعداد 683 مورد از صنوف نیز در روز گذشته اقدام به ثبت صنف خود و دریافت کد رهگیری نمودند.

از جمله فعالیتهای واحد بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت می توان به موارد ذیل نیز اشاره نمود:

<![if !supportLists]>·         <![endif]>پلمپ یک واحد چلو کبابی در معیت بهداشت و اماکن 

<![if !supportLists]>·         <![endif]>پلمب یک واحد صنفی در جاده قدیم تهران به علت عدم ارائه اطلاعات و عدم همکاری در اجرای بازرسی و به دستور قضایی، برابر ماده ۱۰۴ قانون کار

<![if !supportLists]>·         <![endif]>گشت مشترک با اماکن و پیگیری قلیا نسرا های فعال و مراکز تجمعی جهت مقابله با بیماری کرونا

<![if !supportLists]>·         <![endif]>صدور اخطاریه تعطیل دو واحد شیرینی فروشی به دلیل رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>صدور اخطاریه تعطیل به واحدهای پر تراکم اطراف پاساژ الزهرا

<![if !supportLists]>·         <![endif]>بازدید مجدد از یکی از آرایشگاه مردانه که علیرغم تذکر قبلی فعال بود در معیت بهداشت و اماکن و اخطار اماکن 

<![if !supportLists]>·         <![endif]>بازدید مجدد از نانوایی در معیت بهداشت و اماکن و صدور صورتجلسه پلمپ

<![if !supportLists]>·         <![endif]>نطارت بر رعایت دستورالعملها، مجتمع مهر و ماه

<![if !supportLists]>·         <![endif]>نظارت بر غربالگری روزانه سلامتی شاغلین توسط کارفرماهای صنایع

<![if !supportLists]>·         <![endif]>گندزدایی منزل فرد مبتلا به کرونا

<![if !supportLists]>·         <![endif]>اخطار ثبت سامانه با صنوفی که هنوز اقدام نکرده بودند.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>نظارت بر رعایت دستورالعمل ها، آموزش و اخذ کد رهگیری توسط بازرسان در صورت نیاز

<![if !supportLists]>·         <![endif]>آموزش لزوم ثبت کارگاههای کشاورزی و خانگی در سامانه، و رعایت اصول فاصله گذاری

<![if !supportLists]>·         <![endif]>اصلاح وضعیت یک واحد آبمیوه فروشی وتاکید بر عدم پذیرش مشتری داخل مغازه.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>کشف و معدوم سازی مواد غذایی تاریخ گذشته و غیر مجاز همزمان با بازرسیهای بهداشتی

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 35994
کلمات کلیدی