• 1399/01/14 - 15:54

ߒ♆مره قبولی مردم فهیم و بافرهنگ استان قم در روز طبیعت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم: ߔ际ردم قم با ماندن در خانه روز طبیعت را به روز سلامت تبدیل کردند و نمره قبولی گرفتند.

ߒ♆مره قبولی مردم فهیم و بافرهنگ استان قم در روز طبیعت

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم:

ߔ陈ی تصریح کرد: مردم عزیز استان قم همزمان با هموطنان سراسرکشور روز طبیعت با رعایت توصیه های  ستاد مقابله با کرونا، سیزده بدر متفاوتی را در کنار خانواده جشن گرفتند.

ߔ际عاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم ضمن تشکر از هم استانی های که با ماندن در خانه و رعایت بهداشت فردی به قطع زنجیره انتقال این ویروس کمک کردن گفت: امیدواریم بزودی با شکست کرونا به روزهای عادی برگردیم .

ߔ际حبی در پایان با اشاره به اهمیت سامانه خوداظهاری وزارت بهداشت گفت: از همشهریان می خواهیم که در سامانه salamat.gov.ir ثبت نام کرده و در راستای مبارزه با این ویروس کمک تیم های بهداشتی باشند.