• 1399/09/08 - 15:38

پیگیری سلامت مادران باردار پرخطر در شرایط کرونایی و نجات جان مادر و نوزاد توسط ماما و مراقبین سلامت

با پیگیری درب منزل توسط مامای مرکز خدمات جامعه سلامت امام حسن عسگری(ع)، مادر باردار پرخطری که بعلت چسبندگی جفت شرایط اضطراری داشته و از مراجعه به بیمارستان امتناع می نمود، بلافاصله بستری و تحت عمل جراحی قرار می گیرد و به موقع در icu بستری و از خطر مرگ نجات می یابد . در روز گذشته این دومین مورد نجات مادر باردار با مراجعه به درب منزل توسط مراقب سلامت پایگاه نبوت بوده است.

با توجه به پاندمی کووید ۱۹ و ترس خانواده ها از مراجعه مادران باردار به بیمارستان و مراکز تشخیصی گاهی موجب به خطر افتادن جان مادر و کودک می شود که لزوم پیگیری مجدانه از سوی مراقبین سلامت و مامای مراکز و پایگاههای سلامت را می طلبد. در همین راستا کارشناسان مرکز بهداشت ضمن غربالگری مستمر و دقت و جدیت در شناسایی و پیگیری مادران پرخطر ، در صورت مواجهه  با امتناع مادر برای مراجعه به بیمارستان و عدم پاسخگویی تلفن، با مراجعه به به درب منزل مادر و ارائه مشاوره به مادر و خانواده وی بر حسب ضرورت اورا به بیمارستان یا کلینیک تخصصی ارجاع می دهند .

خانواده ها می توانند جهت دریافت خدمات مشاوره ای رایگان با شماره 4030 تماس گرفته و با گرفتن کد 4 از مشاوره های مامایی بهره مند شوند.