• 1398/08/13 - 15:09

2- عموم جامعه و خانواده ها

3- سیاستگذاران فرهنگی ورزشی استان ها و شهرستان های تحت پوشش

هدف :

افزایش میزان فعالیت بدنی در گروههای مختلف زنان در محیط کار و زندگی با تاکید بر تاثیر فعالیت بدنی بر سلامت روان و شادابی زنان

============================================

شاید برای شما هم زیاد اتفاق افتاده که ...

دیده باشید بچه ها وقتی مادرشان نیست دائم می پرسند:مامان کو؟ مامان کجاست؟ علت آن چیست؟

مطالعات نشان داده است که سلامت عزیزان و خانواده یک زن به طور مستقیم با سلامت خود زن ارتباط دارد.

یعنی خانم خانه که غمگین است همه خانواده آشفته می شود.

طبق باورهای شرقی، بدن زن ها متفاوت از بدن مردان است، بدین ترتیب که انرژی زمین در بدن و درون زنان در گردش است.

انرژی زنانه، انرژی به درون کشاننده است. این انرژی زنانه به قدری قوی است که در زندگی خانوادگی اکثر افراد خانه، تمایل دارند در اطراف فردی باشند که نیروی مرکز گرا در او از همه قویتر است که معمولا مادر خانواده است و نبود او کاملا مشخص و محسوس است.

اینکه بچه ها عادت دارند همیشه بدانند مادر کجاست و اگر مادر از خانه بیرون برود به شکل عجیبی متوجه می شوند و دائم می پرسند مامان کجاست؟ از این نیروی جادویی در زن نشأت می گیرد.

زن ها معمولا نقطه ثقل خانه هستند، مسئولیت روانی را به منظور تأمین و حفظ سلامت سایر افراد خانواده بر عهده دارند. به همین دلیل وقتی زنی تغییری در جهت بهبود بر می دارد تمام افراد خانه از این بهبود بهره می برند.

سلامت خانواده و جامعه به تنهایی بستگی به سالم شدن و سالم ماندن زن دارد.

زنان زخمی زنان افسرده و زنان رنجور بدون اینکه بدانند و یا بخواهند می توانند برای خود و عزیزانشان منشاء درد

باشند.

در جامعه ای که زنان خوشحال و سلامت نیستند، دیگر نمی توان تمایزی مابین مظلوم و ظالم قائل شد. چون در چنین وضعیتی همه اعم از زن ، مرد و کودک بازنده هستند.

قدرت سلامت بخشی هر زن آن قدر عظیم است که می توان ادعا کرد: با یک گل بهار می شود.

در این میان ورزش و فعالیت جسمانی سبب آرامش و خوشحالی زنان می شود و خوشحالی زنان، سبب ارتقاء سلامت خانواده و جامعه می گردد.

• گروه خبری : اخبار ویژه