• 1402/10/18 - 13:58

نخستین مرکز تخصصی مادر و کودک در قم افتتاح شد

نخستین مرکز تخصصی مادر و کودک مثبت پنج بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام در کشور، با حضور مسئولان ملی و استانی در قم به بهره‌برداری رسید.

همزمان با ایام میلاد حضرت فاطمه زهرا «سلام‌ الله علیها» و در مراسمی با حضور مادر شهیدان والامقام زین‌الدین و جمعی از معاونین ستاد اجرایی، مدیرعامل و معاونین بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، رئیس و مسوولان دانشگاه علوم پزشکی قم و جمعی از فعالان جمعیتی استان نخستین مرکز تخصصی مادر و کودک «مثبت پنج» در شهر مقدس قم افتتاح شد.

هدف اصلی این مرکز ارائه خدمات تخصصی به مادران دارای سه فرزند و بیشتر است و در همین راستا امکان ارائه خدمت در بخش‌های مختلف همچون درمانگاه ویژه کودک،‌ داروخانه تخصصی مادر و کودک، مشاوره مادر و کودک، فروشگاه ملزومات کودک و دیگر حوزه‌های مورد نیاز مادر و کودک فراهم شده‌است.

مراکز «مثبت پنج»، مرکز جامع خدماتی هستند که در زمینه بهداشت و سلامت و معیشت مادر و کودک، کار تخصصی انجام می‌دهد و در کنار آن، در رابطه با فرزندآوری و فرزندپروری، آموزش‌ها و مشاوره‌های لازم صورت می‌گیرد.

مراکز تخصصی مادر و کودک «مثبت پنج» با هدف ارائه با تخفیف ویژه کالا و خدمات پایه تخصصی مادر و کودک شامل تغذیه و پوشاک، مشاوره و آموزش، بهداشت و دارو و سایر اقلام مادر و کودک برای اولین بار در کشور طراحی شده است.

این مرکز شامل بخش‌های مختلفی از جمله عکاسی کودک و خانواده، آرایشگاه کودک، فروشگاه ملزومات کودک، رستوران، درمانگاه ویژه کودک، مشاوره مادر و کودک، آموزشگاه خانواده و داروخانه تخصصی مادر و کودک است.

هر چند خانواده‌های دارای سه فرزند و بیشتر به عنوان مخاطبان اصلی مراکز «مثبت پنج» درنظر گرفته شده‌اند و بیشترین تخفیف‌ها برای آن‌ها لحاظ می‌شود، اما همه خانواده‌ها با هر تعداد فرزند می‌توانند از خدمات این مراکز بهره‌مند شوند.