• 1391/11/17 - 12:11
  • 94
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
استفاده از ظروف گیاهی

ممنوعیت استفاده از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی برای توزیع غذا

استفاده از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی برای توزیع غذا در کلیه مراکز طبخ و توزیع و عرضه موادغذایی از قبیل چلوکبابی، رستوران و خدمات آشپزی و اغذیه و پیتزا فروشیها و کبابی ، چایخانه ها، حلیم و کله پاچه پزی و غیره ممنوع است.

استفاده از ظروف یک بار مصرف پلاستیکی برای توزیع غذا در کلیه مراکز طبخ و توزیع و عرضه موادغذایی از قبیل چلوکبابی، رستوران و خدمات آشپزی و اغذیه و پیتزا فروشیها و کبابی ، چایخانه ها، حلیم و کله پاچه پزی و غیره ممنوع است.

با توجه به مضرات آزاد شدن منومر ظروف یک بار مصرف پلیمری در تماس با موادغذائی دارای دو فاکتور مهم چربی و دمای بالا بر سلامت مصرف کنندگان، استفاده از این ظروف در کلیه مراکز طبخ موادغذایی ممنوع است و تمام مراکز طبخ و کارگاه های لبنیاتی باید نسبت به جایگزین نمودن ظروف یک بار مصرف گیاهی اقدام کنند. چنانچه کارشناسان و بازرسین بهداشت محیط در بازدید بهداشتی از مراکز تهیه، پخت و طبخ موادغذایی ظروف پلیمری مشاهده نمایند، ضمن جمع آوری این ظروف، نسبت به معرفی متخلفان به مراجع قضائی اقدام خواهند نمود.

ظروف پلاستیکی که دارای مجوز ساخت و تولید از وزارت بهداشت باشند صرفاً برای مصرف نوشیدنی و غذاهای سرد توصیه می شود. استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی تخریب پذیر به شرط درج موضوع بر روی بسته بندی برای توزیع غذا بلامانع بوده و برای نوشیدنی های داغ از ظروف کاغذی با لایه داخلی سفید رنگ استفاده شود.

قابل ذکر است که ظروف یکبار مصرف پایه گیاهی غالباً از نشاسته ذرت تهیه می شود که حداکثر پس از شش ماه قابل تجزیه در خاک بوده و برای سلامتی نیز هیچگونه ضرر و زیانی ندارد.

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 10616
کلمات کلیدی