• 1397/03/17 - 13:13
  • 72
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

مقدار مواد غذایی معدومی توسط بازرسان بهداشت محیط از ابتدای ماه مبارک رمضان به بیش از 4700 کیلو رسید

با قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان از 22 اردیبهشت ماه سال جاری(25 شعبان) طبق دستورالعمل وزارت بهداشت طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بهداشت محیط مرکز بهداشت آغاز گردید.

 

مقدار مواد غذایی معدومی توسط بازرسان بهداشت محیط از ابتدای ماه مبارک رمضان به بیش از 4700 کیلو رسید

با قرار گرفتن در آستانه ماه مبارک رمضان از 22 اردیبهشت ماه سال جاری(25 شعبان) طبق دستورالعمل وزارت بهداشت طرح تشدید نظارتهای بهداشتی بهداشت محیط مرکز بهداشت آغاز گردید. در طول 3155 بازدید و نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن بین راهی، عمومی، مساجد و اماکن متبرکه تعداد 299 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی و 129 مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام و مقدار 4712 کیلو مواد غذایی غیر غیرقابل مصرف و فاسد از چرخه مصرف و عرضه خارج و یا معدوم گردید. لازم به ذکر است جهت حفظ سلامت مومنین و روزه داران عزیز، علاوه بر مراکز و اماکن مذکور، نظارت بر شیرینی فروشی ها، کارگاههای قنادی، مراکز تهیه و فروش آش و حلیم، زولبیا و بامیه فروشی هاو مساجد، تکایا، ایستگاههای صلواتی و موکب ها تشدید یافته و با استفاده از تجهیزات پرتابل بازرسی تعداد 1636 مورد سنجش با این تجهیزات انجام پذیرفته است.

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 29606
کلمات کلیدی