• 1392/02/05 - 15:21
  • 99
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به بهانه هفته ایمنی راه ها

شما چطور رانندگی می‌كنید؟

كند از آن افرادی هستید كه هر وقت پشت فرمان می‌نشینید كسی حاضر نیست با آنها همراه شودیا از آن دسته افراد كه خانواده‌شان با رنگ پریده، دایم به آنها نصیحت می‌كنند كه كمی بیشتر دقت كنند. رانندگی هم آداب خاص خودش را دارد كه باید آنها را رعایت كرد.

 

شما چطور رانندگی می‌كنید؟

نكند از آن افرادی هستید كه هر وقت پشت فرمان می‌نشینید كسی حاضر نیست با آنها همراه شودیا از آن دسته افراد كه خانواده‌شان با رنگ پریده، دایم به آنها نصیحت می‌كنند كه كمی بیشتر دقت كنند. رانندگی هم آداب خاص خودش را دارد كه باید آنها را رعایت كرد. 
● نكات ایمنی قبل از حركت 
▪ اتومبیل را از نظر نقص فنی ارزیابی كنید. 
▪ از شرایط اقلیمی مسیر و مقصد، از طریق رسانه‌ها آگاه شوید و تجهیزات ایمنی، پوشاك و خوراك مناسب به همراه داشته باشید. 
▪ بارهای داخل صندوق عقب و روی باربند را كاملا محكم و مهار نموده و از حمل بارهای سنگین و حجیم خارج از حدود ابعاد اتومبیل و بیش از حد مجاز خودداری كنید.

از حمل بارهای خطرناك نظیر كپسول گاز، بنزین، نفت، مواد سوختنی و شیمیایی خودداری كنید. 
▪ از قرار دادن و روشن كردن وسایل حرارتی نظیر گاز پیك‌نیك و روشنایی در درون اتومبیل به دلیل احتمال گاز گرفتگی و آتش‌سوزی پرهیز كنید. 
▪ جعبه كمك‌های اولیه، كپسول آتش‌نشانی، تجهیزات ایمنی ترافیك مانند مثلث احتیاط و چراغ قوه به همراه داشته باشید.

دفترچه بیمه و داروهای مورد نیاز خود را به همراه داشته باشید. 
▪ حتما جعبه كمك‌های اولیه شامل (پنبه، بتادین، الكل، چسب زخم، گاز استریل، پد چشمی، قیچی كوچك، ماسك، باندكشی) را به همراه داشته باشید.. 
● نكات ایمنی حین حركت 
▪ از آنجایی كه مرگ‌های ناشی از ضربه به سر با استفاده از كمربند ایمنی تا ۲۵ درصد كاهش می‌یابد، باید در طول مسیر كمربندهای ایمنی را بسته نگه دارید..

كودكان كمتر از ۱۲ سال باید در صندلی عقب و اطفال كمتر از چهار سال باید در صندلی مخصوص كودكان قرار گیرند تا از ایمنی بیشتری برخوردار شوند. 
▪ از در آغوش قرار دادن كودكان هنگام رانندگی خودداری كنید زیرا قدرت مانور راننده كاسته می‌شود.

هرگز كودكان و افراد را در قسمت بار كامیون‌ها قرار ندهید. 
▪ پرخاشگری، لجبازی و غرور از عوامل اصلی بروز حادثه در جاده‌ها هستند. 
▪ مشاجره وشوخی در حین رانندگی به دلیل پرت نمودن حواس راننده، تبعات جبران‌ناپذیری در پی خواهد داشت. 
▪ در صورت نیاز به تعمیر و توقف اتومبیل در شانه خاكی جاده، برای پیشگیری از بروز حوادث ناخوشایند، كودكان و سایر افراد باید در فاصله دورتری از حریم جاده استقرار یابند. 
▪ درصورت مصرف داروهایی كه بر هوشیاری و سرعت واكنش شما در رانندگی تاثیر منفی دارند، از رانندگی خودداری كنید و در صورت بروز خستگی و خواب‌آلودگی در محل مناسب توقف كرده و كمی استراحت كنید.

به كودكان خود آموزش دهید كه در حین حركت از بازی كردن با دستگیره‌های اتومبیل، باز كردن در و قرار دادن دست و سر خود خارج از پنجره اتومبیل خودداری كنند.

 

 

  • گروه خبری : اخبار معاونت بهداشت
  • کد خبر : 11407
کلمات کلیدی