• 1399/04/01 - 09:36

سه هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان محیط و کار در قم انجام شد

رییس مرکز بهداشت استان قم گفت: درهفته آخر خردادماه،‌ سه هزار و ۴۳۲ مورد بازرسی توسط کارشناسان محیط و کار مرکز بهداشت در این استان صورت گرفته است.

سه هزار و ۴۰۰ مورد بازرسی توسط کارشناسان محیط و کار در قم انجام شد

دکتر سیامک محبی روز شنبه درگفت‌وگویی‌ افزودند: دراین بازرسی‌ها،‌ ۲ هزار و ۶۷۴ واحد دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کرده‌اند.

وی اضافه کرد: دراین بازرسی‌ها، برای ۳۲۵ واحد اخطار تعطیلی صادر شده است و درصورتی‌که دستورالعمل‌های بهداشتی را به‌طور کامل اجرایی نکنند، غیرفعال خواهند شد.

وی ادامه داد: ۳۳ واحد نیز به دلیل رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی غیرفعال شده تا شرایط بهداشتی لازم را بر اساس پروتکل‌ها مهیا کنند.

وی ادامه داد: ۸۴ مورد نمونه‌برداری آب و مواد غذایی صورت گرفته و یک هزار و ۴۸۱ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل‌مصرف نیز معدوم شده است.

وی خاطرنشان کرد:‌ هشت واحد از جمله نانوایی، قلیان سرا، تالار، سوپرمارکت، لبنیات، آبمیوه و بستنی به دلیل عدم رعایت بهداشت پلمب‌شده است.

رییس مرکز بهداشت قم بیان کرد: در این مدت، ۱۶ مشاغل سخت و زیان‌آور،‌ ۲ کارگزاری بورس، ۶ داروخانه،‌۵ فروشگاه زنجیره‌ای، ۶ دفتر اسناد رسمی،‌ ۲ گیم نت،‌ ۲ کارگزاری بیمه، ۴ دفتر پیشخوان،‌ ۲ گاراژ ضایعات، یک مرغداری، ۲۰ اداره، ۲ پاساژ، یک آموزشگاه و ۲ تاکسی‌تلفنی از دیگر مراکزی بوده که توسط کارشناسان نظارت‌شده است.

وی اضافه کرد: بررسی تهویه بیمارستان فرقانی، بازرسی از کارخانه‌ها و صنوف شهری ۵۶۵ واحد و ۱۲ جایگاه سوخت، پیگیری نظارت بر رعایت اصول تامین سلامت شاغلان در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی و خانه‌های بهداشت کهک، قنوات،کرمجگان، فردو و قاهان، نظارت بر دفن اموات، گندزدایی آمبولانس و سرویس بهداشتی عمومی از دیگر اقدامات بوده است.

«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های شماره‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.