• 1400/08/08 - 14:28
دکتر سیامک محبی؛

دو دستگاه اتوبوس آمبولانس جهت واکسیناسیون مناطق پرتردد قم تجهیز شد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: دو دستگاه اتوبوس آمبولانس به منظور دسترسی همشهریان در مناطق پرتردد قم تجهیز شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قم، دکتر سیامک محبی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به ورود دو دستگاه اتوبوس آمبولانس به فرآیند واکسیناسیون استان، اظهار کرد: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، واکسیناسیون کووید ۱۹ باید در مکان‌هایی انجام شود که دارای امکانات، تجهیزات،  نیروهای پزشک یا فوریت پزشکی باشند ، از این رو، فراهم کردن مراکز واکسیناسیون در تمام نقاط شهرستان قم مقدور نیست.

وی افزود: برای رفاه حال شهروندان دو دستگاه اتوبوس آمبولانس برای ایجاد دو پایگاه واکسیناسیون سیار تجهیز و از امروز در مناطق پرتردد مستقر شده و اقدام به تزریق واکسن کرونا به متقاضیان می کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان اینکه تمامی زیر ساخت های سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون در استان قم پیش بینی و اجرایی شده است ادامه داد: از تمامی شهروندان انتظار داریم در اسرع و قت نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.